BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  MEDYA

Nazlı Hamarat'ın zenginlik havası şok etti

Bu Tarz Benim 'in zengin kızı Nazlı Hamarat 'Ben zengin olsaydım' diyerek hava bastı. Bu Tarz Benim jürisi de Nazlı Hamarat 'a zenginlik fırçasını bastı.

Abone ol

Bu Tarz Benim 'in zengin kızı Nazlı Hamarat , Gülay Hançer 'e para yüzünden sataşınca jüriden 'zenginlik' fırçası yedi. Kemal Doğulu 'para sahibi olmakla zevk sahibi olunmuyor" diyerek lafıyla ezerken Nur Yerlitaş da "Sen hiç yoksulluk çekmemişsin. Hiç aciz kalmamışsın. Ama birazçık da empati yaparak yaşa" diyerek ayar çekti.

Bu Tarz Benim yarışmasına şoförüyle gelen Nazlı Hamarat zenginliğini göze sokmaya başlayıp diğer yarışmacıları ezince hayatının en ağır eleştirisiyle yüzyüze geldi. Açılışı Kemal Doğulu yaptı ve Nazlı Hamarat 'ın yarışmaya neden katıldığını orta yere serdi.

KEMAL DOĞULU İLE NAZLI HAMARAT ARASINDAKİ DİYALOG

KEMAL DOĞULU -Para sahibi olmakla zevk sahibi olunmuyor demek ki... Sen zengin bir kızsın bunu da söyledin zaten. Bunu burda aştık zaten. Senin paran var, atölyen var, bir ünün var burdaki gerçek maksatın ne?
NAZLI HAMARAT-Bir takım yanlışlarım oluyor bunları öğrenebilirim.

KEMAL DOĞULU -'Londrada bir sürü okul var oraya gitseydin?"
NAZLI HAMARAT-Evet ama burda gala gecesi heyecanı var.

KEMAL DOĞULU - Ben söyleyeyim mi buraya gerçekten neden katıldığını? Daha da ünlü olmak için buraya katıldın.
NAZLI HAMARAT-Tabi ki burası bir basamak daha artırıyor.

KEMAL DOĞULU -Burası bir okul değil. Öğrenmek istiyorsan gidersin Londra 'da okullar var. Bir şey öğrenmek istesen buraya bu şekilde bir şeyle gelmezsin. Bu kıyafetle sen bu okuldan hiçbirşey öğrenmemişsin.

NUR YERLİTAŞ NAZLI HAMARAT'I BİTİRDİ
İvana Sert 'den de zenginlik fırçayı yiyen Nazlı Hamarat 'ı bitiren sözleri Nur Yerlitaş dile getirdi. Nur Yerlitaş "Sen hiç yoksulluk çekmemişsin. Hiç aciz kalmamışsın. Allah daha çok versin bir lafımız yok. Ama birazçık da empati yaparak yaşa" diyerek fırçayı bastı.

bu-tarz-benim-nazli-hamarat.20150210183948.jpgBu Tarz Benim kızı Nazlı Hamarat sürekli parasıyla hava atıyordu.