BIST 9.717
DOLAR 32,55
EURO 34,93
ALTIN 2.444,26
HABER /  MEDYA

Nagihan ismi fısıldadı Survivor oy sıralaması karıştırdı

Survivor ünlüler oy sıralaması Yattara adını yazdırdı. Nagihan Karadere başka bir isim fısıldamıştı sonradan değiştirdi. Peki kim elenecek adada neler oldu?

Abone ol

Survivor adasında İbrahim Yattara ismini eleme tahtasına yazdıran Nagihan Karadere olayın perde arkasını açıklayınca ada karıştı. Survivor adasında Avatar Atakan'a yakın olan isimlerden ikisi isyan bayrağını çekti.

Survivor adasında kişisel dokunulmazlık oyunu sırasında Nagihan Karadere fısıltıyla Ezgi ve Atakan'a bir isim söyledi. Nagihan'ın fısıldadığı isim 'kişisel dokunulmazlığı aldığı taktirde yazacağı' isimdi. Bu isim de Yunus Günçe'ydi.

NAGİHAN KARADERE İTİRAF ETTİ : FISILDADIĞI ADI NİYE DEĞİŞTİRDİ?

Survivor ada konseyi ünlüler takımı elemesi için toplanınca hesaplar değişti. Nagihan Karadere'nin adını vermeyi düşündüğü ismi yani Yunus Günçe'yi Atakan ve grubu yazdı. Nagihan Karadere de İbrahim Yattara adını eleme için söyledi.

Peki Nagihan neden isim değiştirdi Yattara adını niye verdi? Herkesi şaşırtan ada konseyinin perde arkası ortaya çıktı. Meğer Nagihan'dan Yattara adını vermesini Atakan istemiş. Bunun sebebi de son elemede Yattara ünlüler oy sıralamasında SMS birincisi çıktığı için elenmeyeceği düşüncesi. Ancak Atakan bu planını Yattara ve arkadaşları ile paylaşmadan uygulatınca kriz çıktı. Olayın perde arkasını Nagihan'dan öğrenen Yattara tepki koydu ve 'En çok o birinci oluyor o zaman neden kendi adını söyletmedi' dedi. Mehmet de ona katıldı ve Atakan ile ipleri kopardığını ilan etti.

SURVİVOR ÜNLÜLER OY SIRALAMASI SMS SONUÇLARI

Ünlüler takımı daha önce 4 kez eleme gerilimi yaşadı. Ünlüler için yapılan SMS oylamasında sıralama sürekli değişirken birinci olan isim sadece son oylamada değişti. İşte bugüne kadar yapılmış oylamalarla oluşan Survivor ünlüler oy sıralaması;

survivor unluler oy siralamasi sms sonuclariSurvivor ünlüler oy sıralaması 22 Mart 2016 SMS sonuçları

1. İbrahim Yattara
2. Ezgi Avcı
3. Nagihan Karadere
4. Yılmaz Morgül
5. Yunus Günçe
6. Eda Akkaya (elendi)
7. Mehmet Özyay

Survivor ünlüler SMS sıralaması sonuçları 16 Mart 2016

1. Avatar Atakan
2. Ezgi Avcı
3. İbrahim Yattara
4. Eda Akkaya
5. Nagihan Karadere
6. Yılmaz Morgül
7.Yunus Günçe
8. Mehmet Özyay

(Seda Tetik sakatlığı dolayısıyla elendi)