BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70

Nafaka zengini kadınlar

Nafaka zengini kadınlar

Tuğba erbil 1.5 milyon tlmehmet ali erbil'den boşanmak isteyen tuğba erbil, boşanma isteklerini sıraladı. boşanma kararının ardından mehmet ali erbil'in, eşine bodrum'da 1.5 milyon liralık yazlık ve tarabya'da 4 milyon liralık ev verdiği ancak tuğba hanım'ın, iki evin yanı sıra 3 milyon lira para...

Nafaka zengini kadınlar

Tuğba Erbil 1.5 milyon TL

Mehmet Ali Erbil'den boşanmak isteyen Tuğba Erbil, boşanma isteklerini sıraladı. Boşanma kararının ardından Mehmet Ali Erbil'in, eşine Bodrum'da 1.5 milyon liralık yazlık ve Tarabya'da 4 milyon liralık ev verdiği ancak Tuğba Hanım'ın, iki evin yanı sıra 3 milyon lira para, 37 bin 500 lira nafaka ve Astoria'daki penthouse daireyi istediği öğrenildi.

Nafaka zengini kadınlar

Ceyla Gölcüklü 140 trilyon lira

İstanbul sosyetesinin en güzel kadınları arasında gösterilen Ceyla Gölcüklü (Shahnavaz), Rusya'da petrol kuyuları bulunan, Houston, Londra ve Moskova'da petrol dağıtımı yapan ETI Holding'in patronu olan Azeri işadamı Shery Shahnavaz ile 11 yıllık evliliğini bitirdi. 10 yaşındaki kızı Lara'nın velayetini alan Ceyla Gölcüklü nafaka olarak 140 trilyon lira aldı.

Nafaka zengini kadınlar

Bettina Hakko 17 milyon TL

Bettina Hakko, 23 yıllık eşi, üç çocuğunun babası Vakko'nun patronu Cem Hakko ile tek celsede boşandı. Bettina Hakko, boşanma karşılığı 5 milyon TL nakit, 10 milyon 220 bin TL'lik şirket hissesi ve 1 milyon 752 bin TL değerinde gayri mülk olmak üzere toplam 17 milyon TL tazminat aldı. Bettina Hakko bu sayede Türkiye´de boşanma sonucu alınan en büyük tazminatlardan birini almış oldu.

Nafaka zengini kadınlar

Bengü Yılmaz 206 bin TL

Tiyatro ve dizi oyuncusu Hakan Yılmaz ile eşi Bengü Yılmaz boşanmak için birbirlerine dava açmıştı. Ünlü aktör şiddetli geçimsizlik gerekçesiyle boşanma davası açmıştı. Bengü Yılmaz ise kocasının sadakatsiz davrandığını ve kendisini aldattığını belirterek Avukatı Dilek Şahbaz aracılığıyla karşı dava açmıştı. Mahkeme Bengü Yılmaz'ın açtığı boşanma davasını ise kabul edip tarafların evlilik birliğinin temelinden sarsıldığını belirterek boşanmalarına karar verdi. Çiftin kızlarının velayetini anneye veren mahkeme, Hakan Yılmaz'ın eşine 3 bin 700 lira nafaka ödemesine karar verdi. Mahkeme Hakan Yılmaz'ın 180 bin lira maddi, eşinin kişilik haklarını ağır bir şekilde ihlal ettiği için de 80 bin lira manevi tazminat ödemesini, toplamda da 206 bin TL nafaka ödemesini karara bağladı.