BIST 10.046
DOLAR 32,29
EURO 34,69
ALTIN 2.407,15
HABER /  GÜNCEL

Mustafa Sarıgül'ü ağlatan türkü

Habertürk ekranlarında canlı yayına katılan Mustafa Sarıgül, Fatih Kısaparmak'ın söylediği türkü ile duygusal anlar yaşadı...

Abone ol

Habertürk'te yayınlanan Şehrin Sesleri programının bu haftaki konukları Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül ve sanatçı Fatih Kısaparmak'tı. Kısaparmak'ın söylediği türkü programda duygusal anlar yaşattı.

Bir çok konunun konuşulduğu programa Fatih Kısaparmak'ın seslendirdiği 'Bu adam benim babam' türküsü damga vurdu. Mustafa Sarıgül'ü türküyü dinlerken gözyaşlarını tutamadı. Sunucu Sami Altınkaya'nın ise  gözleri doldu.

BABAM OLMASAYDI ÇOK FARKLI YERLERDEYDİM

Türkü sonrası Sarıgül, Kısaparmak'ı elini sıkarak tebrik etti. Gözleri dolarak babasıyla olan hikayesini anlatan Sarıgül, 'Benim babam olmasaydı ben bugün çok başka bir adamdım' dedi.

TUTU KOLUMDAN CHP'YE GÖTÜRDÜ

Sarıgül, "Bütün babalara rahmet diliyorum. Benim babam çok zor şartlarda yaşadı.,Ben babamı çok  seviyordum benim babam olmasaydı ben çok zor farklı yerlerdeyim. Benim babam beni aldı CHP Gençlik Kollarına getirdi. Çok işler yaptı. Toplum babaların nereye çektiğini bilmiyor." dedi.