BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,73
ALTIN 2.501,04
HABER /  SEÇİM  /  YEREL SEÇİMLER 2019

Mustafa Sarıgül açıkladı hangi ilçeden aday olacak başka partiye mi...

CHP'nin Şişli yerine Eyüpsultan'dan aday göstermek istediği Şişli eski Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, "Eski Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, "Ben Şişli adayıyım. Başka bir yere gitmem söz konusu değil. Genel Merkez'le de aramızda bir problem yok" dedi.

Abone ol

Eski Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül'ün Mart 2019'da yapılacak olan yerel seçimlerde nereden aday olacağıyla ilgili tartışma sürüyor. Mustafa Sarıgül ile geçen hafta görüşen gazeteci Gürkan Hacır, görüşmeye ilişkin dikkat çeken bölümleri CNN Türk canlı yayınında izleyicilerle paylaştı. 

"B PLANIM VAR" MI DEDİ?.. CHP yönetiminin Mustafa Sarıgül'ü Eyüp Sultan ilçesi için düşünüldüğünü aktaran Gürkan Hacır, Sarıgül'ün 'B planım var' dediğini söyledi. Hacır, programın ilerleyen dakikalarında da Sarıgül'den gelen mesajı okudu.

CANLI YAYINA MESAJ GÖNDERDİ... Sarıgül, gönderdiği mesajda şu ifadeleri kullandı: "Sevgili kardeşim ben Şişli adayıyım. Başka bir yere gitmem söz konusu değil. İstanbul dışında da diğer ilçe adaylarına da gereken desteği vereceğim. Mustafa Sarıgül kendisine başka bir ilçe aramıyor. Genel Merkez'le de aramızda bir problem yok."