BIST 9.525
DOLAR 32,57
EURO 34,68
ALTIN 2.500,04
HABER /  GÜNCEL

Mustafa Nihat Yükselir: Yoksa CHP'yi Erdoğan mı yönetiyor?

Star yazarlarından Mustafa Nihat Yükselir, Aydın Doğan medyasına mensup CHP PM üyesi isimleri yerden yere vuruyor.

Abone ol

Star Gazetesi yazarı Mustafa Nihat Yükselir, 'Sahibinden paralel algı' yazısında, CHP’nin İletişim ve Medya İle İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı'na getirilen Enis Berberoğlu'nu eleştiriyior.

Ülkede her yaşanandan Erdoğan'ı sorumlu tuttukları'nı ileri sürdüğü Aydın Doğan medyasına "Söyleyin şimdi Aydın Doğan’ın kalemşorları, bunu da mı Tayyip Erdoğan yaptı? Tayyip Erdoğan CHP’ye genel başkan yardımcısı mı atıyor?" diye sesleniyor.


Yükselir, inanç istismarı yapmakla suçladığı paralel yapının tıpkı prosfesyonel bir algı operasyon merkezi gibi çalıştığını, ülkede meydana gelen her türlü felaketi Cumhurbaşkanı Erdoğan'a bağladığını dile getiriyor.

İşte Mustafa Nihat Yükselir'in o yazısı:

Adeta profesyonel bir algı operasyon merkezi gibi çalışan paralel yapı, her tür güncel olayı büyük bir titizlikle takip edip, kullanılmaya değer ne bulurlarsa kullandılar.

...

Medyada çöreklenmiş tetikçilerinin yönettikleri sahte sosyal medya hesapları üzerinde şantaj maksatlı üretilmiş sahte ses kayıtları ve görüntüleri servis ederek, köşe yazıları ile yalan haberler ile ürettikleri bu montaj malzemeler üzerinden operasyonlar yaptılar.

...

Şunu bilmemiz lazım; şeytanın aklına gelmeyen paralelcilerin aklına gelir. Onlar şeytana bile pabucunu ters giydirir.

Aydın Doğan’ın kalemşorları söyleyin şimdi bunu da mı Tayyip Erdoğan yaptı?

Doğan medyası kalemşorları tıpkı müttefikleri paralel medya gibi memlekete ne olsa sorumlusu olarak Tayyip Erdoğan’ı gösteriyorlar.

Öyle ki kendi patronlarının personeli ile ilgili yaptığı tasarruflarını bile Tayyip Erdoğan’a bağlıyorlardı. Aydın Doğan her kimi ne sebep ile kovarsa kovsun, onu Tayyip Erdoğan’ın baskılarına dayanamadığı için kovduğunu yazar, söyler durular.

İşin komik tarafı diktatör olarak ilan ettikleri Tayyip Erdoğan yüzünden kovulduğunu söyleyen bu zevat paralel yapının finanse ettiği tetikçi gazetede buluşup Tayyip Erdoğan’a, AK Parti’ye, mütedeyyinlere ağzına geleni yazıyorlar.

Güya Tayyip Erdoğan, Aydın Doğan’a bir diktatör gibi baskı yapıp sözüm ona demokrat kalemleri işsiz bıraktırıp seslerini kısmaya çalışıyor.

Ne sesleri kısılıyor, nede işsiz kalıyorlar.

Geçtikleri yeni tetikçi gazetede daha ağır hakaretleri ardı ardına yazıp duruyorlar.

Gazetede çalışmayanlar da Aydın Doğan’ın arka bahçesine dönen CHP’de Aydın Doğan’ı temsilen görev alıyorlar.

En son Enis Berberoğlu görevden alındığında da aynı yalanları söylediler.

Ama gördük ki Enis Berberoğlu, Aydın Doğan tarafından görevli olarak CHP’ye gönderilmiş.

Çünkü son kurultaydan sonra gördük ki Enis Berberoğlu CHP’nin İletişim ve Medya İle İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı olmuş.

Peki, Aydın Doğan’ın kalemşorları buna ne diyecek?

Haydi, söyleyin şimdi Aydın Doğan’ın kalemşorları, bunu da mı Tayyip Erdoğan yaptı?

Tayyip Erdoğan CHP’ye genel başkan yardımcısı mı atıyor?

Yoksa CHP’yi Tayyip Erdoğan mı yönetiyor?