BIST 9.722
DOLAR 32,55
EURO 34,84
ALTIN 2.430,61
POLİTİKA

Mustafa Destici'den HDP açıklaması: Güçlü adayı destekleyeceğiz

BBP lideri Mustafa Destici, 31 Mart yerel seçimlerinde HDP'nin kazanma ihtimalinin olduğu yerlerde güçlü partinin adayını destekleyeceklerini duyurdu.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, partisinin Çankırı'nın Yapraklı ilçesinde düzenlenen salon toplantısında konuştu.  Yerel seçimlere gidildiğini ve BBP olarak devlet, millet, din, ülke gibi hassasiyetleri olduklarını ifade eden Destici, şunları söyledi; 

"Özellikle PKK terör örgütünün siyasi uzantısı olan HDP’nin 2014 yılında kazandığı Doğu ve Güneydoğu illerinde ve daha sonrasında kayyumlar atanan iller başta olmak üzere onların kazanma ihtimalinin olduğu yerlerde BBP olarak hangi partinin adayı orada güçlüyse onu destekleyeceğiz.

Çünkü askerimiz polisimiz canını dişine takmış canını veriyor, şehit oluyor, gazi oluyor ve terörle mücadele veriyor. Onlar öyle yaparken ordumuz, polisimiz terörle mücadele ederken biz de siyasi partiler olarak devletine, milletine, ülkesine bağlı siyasi partiler olarak siyasi bölücülere karşı bir olmalıyız. Onları sandıkta mağlup ederek bir daha onların seslerinin çıkmamasını sağlamalıyız."

Sitene Ekle
Etiketler