BIST 10.056
DOLAR 32,22
EURO 34,78
ALTIN 2.426,36
HABER /  SPOR

Musampa imzayı attı

Trabzonspor Hollandalı oyuncu Kiki Kizito Musampa ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Abone ol

Trabzonspor, dün Hollanda'da 3 yıllık ön protokol imzaladığı ve Trabzon'a getirerek sağlık kontrolünden geçirdiği Hollandalı oyuncu Kiki Kizito Musampa ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde kulüp yönetim kurulu üyesi İbrahim Baturoğlu ile kulüp sağlık kurulu başkanı Köksal Güney'in hazır bulunduğu imza töreninde Kiki KizitoMusampa, kendisini 3 yıllığına bordo-mavili renklere bağlayan sözleşmeye imza attı.

İmza töreninde konuşan İbrahim Baturoğlu, Musampa'nın Ajax, Bordeaux, Malaga, Atelitico Madrid ve en son Manchester City takımında 2 sezon kiralık olarak oynadığını belirterek, "Trabzonspor, kendine yakışan kaliteli bir oyuncu aldı. Musampa'nın Trabzonspor'a fayda sağlayacağına inanıyoruz. İnşallah Avrupa'da diğer takımlardaki başarısını Trabzonspor'da da gösterecek. Transferin tüm camiaya hayırlı olmasını diliyoruz" dedi.

MUSAMPA: "MUTLUYUM"

Bordo-mavili takımın yeni transferi Musampa ise, Trabzonspor ile sözleşme imzalamaktan dolayı mutluluk duyduğunu belirterek, "Transfer zor gerçekleşti ve zaman aldı. Fakat imzayı attıktan sonra tamamen futbola konsantre olacağım. Transferimi gerçekleştirmeye çalışan herkese teşekkür ederim. Umarım hem ben hem de Trabzonspor için başarılı bir süreç olacak" diye konuştu.

Trabzonspor'un Türkiye'nin önde gelen kulüplerinden biri olduğunu ifade eden Hollandalı oyuncu, takımda Yattara ve Marcelinho'yu tanıdığını ifade etti.

Trabzonspor'un UEFA Kupası 1. turunda eşleştiği Osasuna takımının Hamburg ile Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde yaptığı iki karşılaşmayı izlediğini belirten Musampa, "Çok güçlü takımlar. Bunu oynadıkları iki müsabakada da gösterdiler. Osasuna konusunda oldukça bilgim var" dedi.

Musampa'nın Trabzonspor'da 14 numaralı formayı giyeceği ve eşyalarını almak üzere ülkesine gideceği için yarınki çalışmada yer almayacağı bildirildi.