BIST 8.990
DOLAR 32,33
EURO 35,08
ALTIN 2.299,18
HABER /  MEDYA

Murat Ceylan kimdir aslen nereli Survivor 2018 karışacak!

Murat Ceylan kimdir Survivor 2018 All Star kadrosunun en iddialı isimlerinden birisi peki aslen nereli? Şubat ayında başlayacak olan Survivor 2018 Ünlüler All Star kadrosunda yer alan Murat Ceylan ortalığı karıştıracak.

Abone ol

Murat Ceylan kimdir Survivor 2018 All Star kadrosunu karıştıracak isim! 2018 Survivor için geri sayım çoktan başladı bile. Birbirinden ünlü ve iddialı isimlerin bir kez daha kıyasıya yarışacağı Survivor 2018 All Star yarışmacıları şimdiden herkesin dilinde.

Survivor'ın gelmiş geçmiş en iddialı yarışmacılarını bir araya getiren All Star kadrosunda bu sene Adem Kılıççı, Hakan Hatipoğlu, Hilmi Cem İntepe, Merve Aydın, Murat Ceylan, Nagihan Karadere, Sema Aydemir ve şampiyonlar şampiyonu Turabi Çamkıran var.

MURAT CEYLAN KİMDİR SURVİVOR'UN FAVORİSİ

Survivor 2013 sezonunda yer alan ve yarışma sonrası birçok projede gördüğümüz Murat Ceylan'ı daha yakından tanıyalım.

GENÇ KIZLARIN FAVORİSİ

Yakışıklılığı ve fit vücudu ile ortalığı yıkıp geçen Murat Ceylan, 15 Mayıs 1989 tarihinde İstanbul’da doğdu. Küçük yaşlardan beri müzik ile ilgilenen Murat Ceylan, 8 yıl boyunca İstanbul Devlet Konservatuarı Profesörü Ergican Saydam’dan müzik dersleri aldı.

Liseden sonra Londra'ya endüstriyel tasarım okumaya gitse de, bir süre sonra geri dönüp Bilgi Üniversitesi Reklamcılık bölümünü bitirmiş.

SURVİVOR'DAN SONRA ÜNÜNE ÜN KATTI

2013 yılında Panama'da yapılan, Acun Ilıcalı'nın hazırlayıp sunduğu 3. sezon Survivor Ünlüler - Gönüllüler yarışmasında Gönüllüler takımında yarıştı.

Survivor'ın ardından hayran kitlesini iyice arttıran Murat Ceylan, 17 Eylül 2014 tarihinde TV8'de başlayan "Para Bende" adlı her hafta başka bir ülkede, başka bir şehirde geçen bir yarışmada Almeda Abazi ile yarıştı.

PROFESYONEL SPORCU

Müzikten başka bir çok spor dalıyla da yakından ilgilenen Murat 7 yıldır profesyonel olarak fitness ile uğraşıyor. Ayrıca İstanbul Atlı Spor Kulübü’nde lisanslı binicilik yapıyor.

Muhteşem Yüzyıl dizisinde Sarı Selim'i canlandırmak için seçmelere giden, ancak rolü Engin Öztürk'e kaptıran Murat Ceylan, görüştüğü Medcezir dizisinde de bir rol alamayınca ilk aşkı müziğe döndü.

2016 yılında Ozan Doğulu ve Çağrı Sertel aranjörlüğünde, söz ve müziği kendisine ait olan "Yeni Nesil" adlı bir müzik albümü çıkarttı.

Çıkış parçasının klibini başarılı fotoğrafçı, Nihat Odabaşı ile çekti. İlk albümü için imajını komple yenileyen Murat Ceylan, aslında iki yaşından beri piyano çalan bir müzisyen.DİZİ OYUNCUSU OLDU:İngilizce parçaları ile de genç sanatçı dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.
TMC FİLM ve Fox TV işbirliğinde hazırlanan FAMİLYA dizisinde oynadı. 

HEDEFİ BÜYÜK

Kendisine adının yanına eklediği Wish kelimesiyle hitap edilmesini istiyor, çünkü Murat Ceylan'ın hedefleri arasında yurt dışına açılmak var.

Özellikle şu sıralar Instagram sayfasında blogger ve ünlü bir model olan sevgilisi Lera Marchuk ile paylaştığı özel pozlarla dikkatleri üzerine çekiyor.

Ukraynalı güzel modelin instagramda 27 bini aşkın takipçisi bulunuyor.