BIST 9.446
DOLAR 32,59
EURO 34,81
ALTIN 2.497,31
GÜNCEL

Münevver Karabulut cinayeti tekrar gündemde!

9 Yıl önce sevgilisi Cem Garipoğlu tarafından vahşice öldürülen Münevver Karabulut olayıyla ilgili dikkat çeken bir iddia gündeme geldi. Cinayetin işlendiği villayı kiralayan ailenin her cuma, Karabulut'un öldürüldüğü odada dua okuttuğu ileri sürüldü.

2009 yılında Münevver Karabulut’un vahşice öldürüldüğü Bahçeşehir’deki villayla ilgili bomba gibi bir iddia gündeme geldi. Cinayetin ardından boş kalan villanın yıllar sonra kiraya verildiği ancak kiracıların bu olaydan haberleri olmadığı öğrenildi. 

Aylar sonra Münevver Karabulut'un vahşice öldürüldüğü evde oturduklarını öğrenen kiracıların, Münevver'in can verdiği odayı kapattığı şimdilerde ise kiracıların her cuma Münevver Karabulut'un öldürüldüğü odada dualar okuttukları iddia edildi.

NE OLMUŞTU? : 3 Mart 2009 tarihinde Münevver Karabulut'un cesedi Etiler'deki bir çöp konteynırında başı gövdesinden ayrılmış bir şekilde bulunmuştu. Polis,Karabulut'un sevgilisi Cem Garipoğlu'nu cinayet şüphelisi olarak aramaya başlamıştı. Kamuoyunda geniş yankı bulan olay, günlerce Türkiye'nin gündeminden düşmemişti. Tüm bu yaşananların ardından cinayetin aydınlatılamaması ise büyük tepki çekmişti.

Olaydan 197 gün sonra Cem Gaipoğlu teslim olmuş ve 24 yıl hapis cezası alarak cezaevine gönderilmişti. Ardından Garipoğlu, kafasına poşet geçirerek çamaşır ipiyle kendisini asmıştı. 

Sitene Ekle