BIST 9.106
DOLAR 32,38
EURO 35,04
ALTIN 2.324,91
MEDYA

Muhteşem Yüzyıl Kösem yeni sezon 16. bölüm 2. fragmanı

Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisi yeni sezon 16. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Muhteşem Yüzyıl Kösem 16. yeni bölümüyle 21 Mart 2017 Salı akşamı FOX'ta olacak. Muhteşem Yüzyıl Kösem'in bu hafta yayınlanacak son bölümünde neler yaşanacak?

Muhteşem Yüzyıl Kösem yeni sezon 16. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı; 21 Mart 2017 Salı akşamı FOX'ta...

Altı yaşındaki oğlu tahta geçtiğinde Saltanat Naibeliği makamına yükselen Kösem Sultan, tüm düşmanlarını alt ederek elde ettiği iktidarının yanı sıra saltanat naibeliğiyle dünyaya diz çöktüren bir sultan olmuştur.

Oğlu IV. Murad üzerinden devletin en büyük otoritesi haline gelen Kösem Sultan’ın gücü, iktidarı ele alma isteğinde olan Sultan Murad’ın demir yumruğuyla sarsılacak; sıradan olmayı asla kabul edemeyecek iki kişi; ana ve oğul, hünkar ile sultan karşı karşıya gelecektir.

Bağdat Fatihi IV. Murad, azmi, kararlılığı ve kudretiyle Osmanlı İmparatorluğu’na Kanuni Sultan Süleyman’dan sonraki en güçlü dönemini yaşatacak; devletin içeride ve dışarıda girdiği yenilgiler çağını kapatacaktır.

Dizi, Osmanlı’nın hasret kaldığı güçlü dönemleri geri getiren IV. Murad’ın Kösem Sultan’a karşı iktidar yürüyüşünü ve hiç bilmediği bir yere, hiç tanımadığı bir adama sığınmaya gelen Farya ile olan tutkulu dolu aşkının destanını anlatacak.

Sitene Ekle