BIST 9.525
DOLAR 32,57
EURO 34,75
ALTIN 2.492,57
MEDYA

Muhteşem Yüzyıl Kösem 27. bölüm fragmanı

Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisi 27. yeni bölümüyle 19 Mayıs 2016 Perşembe akşamı Star'da olacak. Muhteşem Yüzyıl Kösem'in bu hafta yayınlanacak son bölümünde neler yaşanacak?

Muhteşem Yüzyıl Kösem 27. yeni bölüm fragmanı yayınlandı; 19 Mayıs 2016 Perşembe akşamı Star'da...


Muhteşem Yüzyıl Kösem 26. son bölümde ölümle burun buruna gelen Kösem, saldırıdan son anda kurtulur. Halime’den hesap sormak için saraya geldiğinde ise büyük bir şok yaşar. Halime, Kösem’i Osman’ı kaçırma suçuyla kız kulesine sürgün eder. Kösem suçsuz olduğunu kanıtlamaya çalışırken, en güvendiği insanlardan birinin ihanetine uğrar.


Sultan Mustafa ise saraydan kaçmaya çalışırken yakalanan şehzade Osman’ın ölüm emrini verir. Paşalar ve yeniçerinin tehditiyle köşeye sıkışan Halime’ler için şehzadeleri katletmek o kadar kolay olmayacaktır.


Halime’nin evlatlarına zarar vermesinden korkan Kösem, Mustafa’yı tahttan indirmek için harekete geçer. İlk kez halkın önüne çıkacak olan Mustafa’nın ilacı değiştirilir. Kalabalıktan korkan Mustafa’nın yaptıkları herkesi şok eder.


Kösem, şehzade Osman’ı tahta çıkarmak için darbe yapmaya hazırlanır. Halime ise tedbirini çoktan almıştır. Kösem sıkışıp kaldığı yerden kurtulmaya çabalarken, cellatlar şehzadeleri öldürmek için gelmektedir.

Sitene Ekle
Etiketler