BIST 9.645
DOLAR 32,54
EURO 34,86
ALTIN 2.435,42
MEDYA

Kara Sevda 31. bölüm 2. fragmanı

Kara Sevda dizisi 31. yeni bölümüyle 18 Mayıs 2016 Çarşamba akşamı Star'da olacak. Kara Sevda'nın bu hafta yayınlanacak son bölümünde neler yaşanacak?

Kara Sevda 31. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı; 18 Mayıs 2016 Çarşamba akşamı Star'da...


Tufan’ın Asu’ya kendini ispatlamak için Emir’e kurduğu tuzak hem Kemal’in, hem de Emir’in dikkatini şantajcının üstüne çeker. Kaza haberini aldığında bütün öfkesine rağmen Kemal’in içini büyük bir korku kaplar. Kemal içinde Nihan’ın da olduğu arabayı kimin bozduğunun; Emir de kendisini öldürmek isteyen kişinin peşine düşer. 


Asu, Emir’in şüphesini çekme pahasına Zeynep’e yardım eder. Emir Asu’nun karşısına çıktığında sorularına istediği cevapları alabilmesi için Kemal’i aşması gerekir. İki ezeli düşman birbirlerine her fırsatta kılıçlarını çeker. Aralarındaki savaşın hatları artık daha keskindir.


Zeynep, Asu’nun yardımıyla bebeğini kurtarır ancak hayatını garantiye almak için yeni bir plan yapar. Evi terk eder ve Kemal’in kanatları altına sığınır. Bir yandan Sezin, diğer yanda Soydere ailesi Zeynep’in bu kararıyla çalkalanır. Zeynep bu hamlesiyle bir tek Nihan’ın şüphelerinden kurtulamaz. Nihan, Emir’le Zeynep’e dair hissettiği huzursuzluğun nedenini bulmaya kararlıdır. 


Kemal, Nihan’dan uzak durmaya çalıştıkça yolları kesişmeye devam eder. Kemal’in kırgınlığı ve öfkesi Nihan’la arasına aşılması zor bir duvar örse de, bütün dikkati yine de Nihan’da olur. 


Tufan’ın tuzağıyla başlayan çatlak Kemal’le Emir’in araştırmalarıyla iyice derinleşir. Hakkı deşifre olmamak için Asu’dan gizli çok riskli bir tercih yapar. Nihan’la Emir büyük bir tehlikenin göbeğine düştüğünde, Kemal Nihan’ın koruyucu meleği gibi etrafında olacaktır.


Kader Nihan’la Kemal’in hayatına yeni düğümler atarken, yaşanacaklar kimsenin tahmin edemeyeceği boyutlara ulaşacaktır. 

Sitene Ekle
Etiketler