BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
MEDYA

Muhteşem Yüzyıl Kösem 18. bölüm final sahneleri

Muhteşem Yüzyıl Kösem 18. son bölümü final sahneleri... Muhteşem Yüzyıl Kösem'in bu hafta 17 Mart 2016 Perşembe akşamı yayınlanan 18. son bölümünde neler oldu?

Muhteşem Yüzyıl Kösem 17 Mart 2016 Perşembe akşamı yayınlanan 18. son bölümü final sahneleri...


Kösem’i kanlar içinde yerde bulan Hümaşah, soluğu Ahmed’in yanında alır. Duydukları karşısında şaşkına dönen Ahmed, endişeyle Kösem’in gözlerini açmasını beklemektedir. Kösem kendine geldiğinde anlattıkları Ahmed’i derin bir şüpheye sürükler.


Kösem, Handan’a Derviş Paşa hakkındaki gerçekleri Ahmed’e söylemesi için son bir şans tanır. Handan ve Derviş’in ise Kösem’in tehdidine boyun eğmeye niyeti yoktur. Bu sırrı bilen herkesi ortadan kaldıracaklardır. 


Aradıkları kayıp şehzadenin İskender olduğunu öğrenen Bülbül, Safiye Sultan’a gerçekleri anlatan bir mektup yazar. Ancak bu mektup hiç ummadığı birinin eline geçer. Ailesiyle buluşacağı için heyecanla Selahaddin Dede’nin yanına giden İskender, büyük bir şok yaşar. 


Handan ve Derviş tüm kanıtları yok ettiklerini sanırken, ortaya çıkan sürpriz biri herkesin kaderini değiştirir. Derviş’in ihanetiyle sarsılan Ahmed’in önünde zor bir karar vardır. Babası gibi gördüğü Derviş’in ölümüne mi hükmedecek yoksa onu af mı edecek?

Sitene Ekle
Etiketler