BIST 9.548
DOLAR 32,50
EURO 34,60
ALTIN 2.492,69
MEDYA

Kertenkele 57. bölüm fragmanı

Kertenkele dizisi 57. yeni bölümüyle 19 Mart 2016 Cumartesi akşamı ATV'de olacak. Kertenkele'nin bu hafta yayınlanacak son bölümünde neler yaşanacak?

Kertenkele 57. yeni bölüm fragmanı yayınlandı; 19 Mart 2016 Cumartesi akşamı ATV'de...


Ünsal komiser tarafından etrafı sarılan Akıncı hiç kimsenin tahmin edemeyeceği bir hamle yapar. Sokrat ise torunu Şeyma'yı Kertenkele'den geri alabilmek ve Akıncı'yı ortadan kaldırabilmek için üç kişilik gizemli bir fedai timini devreye sokar.


Öte yandan Kertenkele'nin, kızı Şeyma'ya kavuşmasıyla malikânedeki dengeler alt üste olmuştur. Şeyma, annesi olarak bildiği Bahar'la ve babası Kertenkele'yle bir aile gibi vakit geçirmek istemektedir ancak bu durum Zehra'yı çileden çıkarmaktadır.


Yasadışı dövüş bahisleri düzenleyen bir çete Kara Kemal'i, Melis'e zarar vermekle tehdit eder, Kemal sevdiği kadın uğruna ölümüne bir dövüş turnuvasına katılmak zorundadır.


Hicabi ise bütün cesaretini toplar ve Gizem'e açılmaya karar verir ancak hiç tahmin edemeyeceği bir gerçekle yüzleşecektir.


Kara Kemal yaşadığı büyük bir kırılma sonucunda Kertenkele'den intikam alma vaktinin geldiğine karar verir ve Kertenkele'nin karşısına çıkar. Kertenkele'nin Kara Kemal'le dövüşmekten başka şansı yoktur.

Sitene Ekle
Etiketler