BIST 9.693
DOLAR 32,58
EURO 34,80
ALTIN 2.513,75
HABER /  MEDYA

Muhteşem Yüzyıl Kösem 16. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Muhteşem Yüzyıl Kösem 16. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İdam kararı verilen Safiye Sultan ve Şehzade Mustafa öldü mü? Muhteşem Yüzyıl Kösem 16. bölüm fragmanı ve detayları internethaber.com'da.

Abone ol

Muhteşem Yüzyıl Kösem 16. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Safiye Sultan ve Şehzade Mustafa'nın akıbeti ne oldu? Sultan Ahmed idam kararından dönecek mi? İşte Muhteşem Yüzyıl Kösem 16. bölüm detayları...

Muhteşem Yüzyıl Kösem 16. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlandığı anda internethaber.com'da olacak.

MUHTEŞEM YÜZYIL KÖSEM SON BÖLÜMDE NE OLDU?

Sultan Ahmed'e darbe yapan Safiye Sultan'a karşı Kösem, şehzadelerin hayatını kurtarmak için canı pahasına savaştı. Safiye Sultan, oğlunun taht hayalini kuran Halime Sultan'ın öldürülmesi emrini verdi. Safiye Sultan, şehzade Mustafa'yı tahta çıkarmak istedi ama Kösem, şehzadeyi saraydan kaçırdı.

Halime Sultan'ın kızı Dilruba Sultan, Kösem'i askerlerin eline teslim etti. Yakalanan Kösem Sultan hakkında Safiye Sultan idam kararı verdi. Kösem, Bülbül Ağa sayesinde canını kurtardı.

Şehzade Mustafa tahta çıkacağı sırada Sultan Ahmed saraya geldi. Ahmed'den kaçan Safiye Sultan zehir ile intihar etmek üzereyken Sultan Ahmed tarafından yakalandı.

Sultan Ahmed, Şehzade Mustafa ve Safiye Sultan hakkında idam kararı verdi. Şehzade Mustafa ve Safiye Sultan'ın akıbeti gelecek bölüm belli olacak.

MUHTEŞEM YÜZYIL KÖSEM 15. BÖLÜM FRAGMANI