BIST 10.046
DOLAR 32,49
EURO 34,72
ALTIN 2.407,40
HABER /  MEDYA

Muhteşem Yüzyıl Kösem 14. bölüm Safiye Sultan darbe yapıyor

Muhteşem Yüzyıl Kösem 14. bölümde ne olacak? Sultan Ahmet, dergahtan çıkan Fahriye Sultan'ı idam edecek mi? Safiye Sultan, Ahmed’i tahttan indirmek için harekete geçiyor. İşte yarın yayınlanacak olan Muhteşem Yüzyıl Kösem 14. bölüm fragmanı

Abone ol

Muhteşem Yüzyıl Kösem 14. bölüm fragmanı yayınlandı. Muhteşem Yüzyıl Kösem 14. bölümde neler olacak? Muhteşem Yüzyıl Kösem'de Safiye Sultan, Ahmed’i tahttan indirmek için darbe yapıyor.

MUHTEŞEM YÜZYIL KÖSEM 14. BÖLÜM FRAGMANI İZLE

MUHTEŞEM YÜZYIL KÖSEM 14. BÖLÜM NELER OLACAK?

Derviş Paşa, Sultan Ahmed'in karşısında ölümü bekliyor. Ahmed ise Derviş Paşa hakkında verdiği hükümle herkesi şoke ediyor.

Safiye Sultan, yakalanan kızı Fahriye Sultan'ın hayatından endişe ederken, Fahriye Sultan ve Sultan Ahmed arasında büyük bir hesaplaşma başlıyor. Sultan Ahmed'in Fahriye Sultan hakkındaki kararı Safiye Sultan'ı derinden etkiliyor.

Odasında gizli bir delik bulan Kösem Sultan, Safiye Sultan'a büyük bir darbe vurmaya hazırlanıyor. Sultan Ahmet'in ilk seferine çıkmasını fırsat bilen Safiye Sultan, Ahmed'i tahttan indirmek için harekete geçiyor.

Sefere giden Sultan Ahmed'e suikast düzenleniyor. Ahmed'e suikast yapılması Kösem'in büyük bir cenderenin içine düşmesine neden oluyor.