BIST 10.160
DOLAR 32,26
EURO 35,08
ALTIN 2.461,87
HABER /  DÜNYA

Muhteşem Yüzyıl 98. bölüm fragmanları

Muhteşem Yüzyıl 98. bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölüm 8 Mayıs 2013 akşamı Star ekranlarında olacak

Abone ol

Başrollerini Halit Ergenç ve Meryem Uzerli'nin paylaştığı soluksuz izlenen dönem dizisi Muhteşem Yüzyıl yepyeni 98. bölümüyle 8 Mayıs 2013 akşamı Star ekranlarında olacak.muhteşem.20130507134040.jpg

Rüstem Paşa'nın Mihrimah'la evleneceği haberi yavaş yavaş tüm sarayı sarmaktadır. Rüstem Nigar Hatun'a bunu söyleyerek hem onu boşadı hem de şoke etti.

RÜSTEM PAŞA HASTALIKLI MI?

Evlilik haberini duyan Şah Sultan ve Mahidevran Sultan harekete geçti. Mustafa'yı dolduran Mahidevran'ın ardından Lütfü Paşa giderek Kanuni'ye Rüstem Paşa'nın bir hastalığa yakalandığını söyledi.

Peki şimdi ne olacak? Tüm merak edilenler Muhteşem Yüzyıl'ın 8 Mayıs 2013 akşamı yayınlanacak olan 98. bölümünde...

MUHTEŞEM YÜZYIL'IN 98. BÖLÜM ÖZETİ

Mihrimah’ın Rüstem’le evleneceği haberi saraya bomba gibi düşer. Rüstem için hayalini kurduğu gün gelmiştir. Vakit kaybetmeden Nigar’ı boşar. Mihrimah, öfkeyle verdiği bu karardan pişman olsa da ok yaydan çıkmıştır!

Rüstem’in damat olarak kazanacağı güç, başta Mahidevran olmak üzere herkesi tedirgin eder. Mahidevran evliliği engel olmak için Rüstem’in “cüzzamlı” olduğu bilgisini Süleyman’a ulaştırır. Süleyman, düğün hazırlıklarını durdurur.

Malkoçoğlu, Silvia ile gönül eğlendirmeye devam eder. Ancak Mihrimah’ın intikam oyunuyla bir anda neye uğradığını şaşırır. Bu arada payitahta dönen Şeyh Maşuki, on iki müridiyle yargılanıp idam edilir.

Hürrem, Şah Sultan’la Lütfi Paşa’nın arasını açmakta kararlıdır. Paşa için gönderdiği cariyeyi, Şah Sultan’ın önüne atar. Kocasının ihanetini öğrenen Şah Sultan, oldukça öfkelidir.

İktidar hayalleri kuran Rüstem ise önüne çıkan engelleri bir bir aşarken, Şah Sultan’ın kendisi için hazırladığı ölüm tuzağından habersizdir! Muhteşem Yüzyıl yeni bölümüyle bu akşam Star’da...

 


İŞTE MUHTEŞEM YÜZYIL 98. BÖLÜM FRAGMANI

MUHTEŞEM YÜZYIL DİZİSİ 98. BÖLÜM 2. FRAGMAN