BIST 10.083
DOLAR 32,47
EURO 34,86
ALTIN 2.436,51
HABER /  POLİTİKA  /  CHP

Muharrem İnce'nin 'satışları tutmadı'

CHP 18. Kurultay'ını takip eden Hürriyet muhabirleri ilginç bir detaya takıldı. Kongre bahçesindeki nabzı tutan muhabirler, kurultay sayesinde para kazanmayan çalışan satıcıları gözlemledi.

Abone ol

CHP'nin Genel Başkan seçiminin yapıldığı 18. Olağanüstü Kurultayı'nda adaylar Muharrem İnce ve Kemal Kılıçdaroğlu'nun konuşmaları gündeme damgasını vurdu.

Medyanın tüm gün canlı takibinde olan CHP kurultayı pek çok renkli ana, sivri konuşmalara ve sert mesajlara sahne oldu. Hürriyet'ten, kurultayı canlı takip eden Zeynep Gürcanlı ve Aysel Alp, CHP'nin olağanüstü kurultayının yapıldığı Ankara ATO Kongre Merkezi'nin içinde olanlar ve konuşulanlar kadar Kongre merkesinin dışında olanları da gözlemledi.

tabak.jpg

"MUHARREM İNCE TABAKLARI" TUTMADI

Muhabirler Kongre bahçesinde, kurultaydaki yoğun katılımdan istifade ederek satış yapmaya çalışan satıcıları gözlemledi, renk renk parti atkıları, anahtarlık , Kemal Kılıçdaroğlu ve Muharrem İnce'nin resminin basılı olduğu tişörtler satan satıcıların renkli görüntülerini aktardı. Bu görüntüler içinde en dikkat çekenlerden biri olan "Muharrem İnce tabakları" , satıcısını zarara uğrattı.

Kongre merkezinin fuayesinde ve özellikle bahçesinde devam eden hayatın anlatıldığı habere göre, üzerinde Muharrem İnce'nin fotoğrafının bulunduğu 10 TL'lik İnce tabaklar, maliyetinin altında satılmasına rağmen 'tutmadı'

KÜTAHYALI SATICI, ZARARINA İNCE TABAKLARI SATTI

Üzerinde Muharrem İnce'nin fotoğrafının yer aldığı seramik tabakları satan Kütahyalı satıcı,
"Muharrem İnce'nin ailece hastasıyız. Tabakları 17 liraya mal ettim. Renk renk yaptım. Toplam 200 tane. Burada 10 liraya satıyorum. Ama pek alan yok. 20 tane satabildim. Şimdi elimde taşımayayım, dönüşte alayım deyip, bakıp gidiyorlar..." dedi.