BIST 9.722
DOLAR 32,57
EURO 35,02
ALTIN 2.428,21
MEDYA

Müge Anlı'da yürek dağlayan buluşma!

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında 26 yıl boyunca annelerinden ayrı kalan 2 kardeş, canlı yayında annelerine kavuştu. 26 yıllık hasterin dindiği anlar kameralara böyle yansıdı.

Atv'de yayınlanan Müge Anlı'nın sunduğu Müge Anlı ile Tatlı Sert programında hayaller 26 yıl sonra gerçek oldu. İki kardeş hiç tanımadıkları annelerine canlı yayında kavuştu.



Metehan Tolguç ve Merve Kızgın adlı iki kardeş 12 Ocak Salı Müge Anlı ile Tatlı Sert programına gelmişlerdi ve yıllarca görmedikleri annelerinin bulunması için Anlı'dan yardım istemişlerdi. Metehan Tolguç, Bursa'da anneannesiyle Gölcük'te yaşıyordu. Kız kardeşi Merve ise, evli ve 3 yaşındaki kızıyla Bursa'da yaşıyordu.



Müge Anlı'nın mutlu haberi gecikmedi. 13 Ocak Çarşamba günü yayına tekrar çıkan iki kardeş, Müge Anlı'nın haberiyle sevince boğuldu. Anlı, iki kardeşin annelerini bulup stüdyoya getirdi. Anne ve çocuklarının hasreti yıllar sonra Atv ekranlarında son buldu. Ekran başındakiler ve stüdyodaki seyirciler kavuşma sahnesinde gözyaşlarını tutamadı.

Sitene Ekle
Etiketler