BIST 9.805
DOLAR 32,50
EURO 34,96
ALTIN 2.430,18
MEDYA

Luvrita'ya İbrahim şoku! Gerçekleri böyle öğrendi

Atv'de 14 Ocak günü yayınlanan Esra Erol'da programında Luvrita İbrahim ile ilgili şok gerçekleri canlı yayında öğrendi. İbrahim'in annesi programa bağlandı ve her şeyi tek tek anlattı. İşte Luvrita- İbrahim aşkında bilinmeyen gerçekler.

Esra Erol'da Luvrita ile İbrahim'in canlı yayında yaşadıkları kavgaların üzerine İbrahim'in annesi telefonla programa bağlandı.


Esra Erol'da İbrahim'in annesi İbrahim-Luvrita aşkına son noktayı koydu. 'Oğlum seni sevmediğini söylüyordu. 'Annenle otururum' dediğin için sana bir şans vermesi konusunda oğlumu ben zorladım' dedi. İşte İbrahim'in annesinin Luvrita'ya canlı yayında açıkladığı o acı gerçekler:


'Luvrita, İbrahim seni sevmiyor'


'İbrahim'in Luvrita ile buluşmasını İbrahim'den çok ben istiyordum. Fakat İbrahim hiçbirşey hissetmediği için beni kırmamak adına görüşmeyi kabul etti. İbrahim hiç olumlu bakmadı. Bana; 'Olmuyor. Hiç bir sıcaklık hissetmedim. Böyle mi olmasını istiyorsun?' demişti. Ben istediğim için bir fırsat verdi. Luvrita 'Evlendiğim kişinin annesiylebirlikte yaşarım' dedi. Ben de görüşmesi için bu yüzden ısrar ettim.


'Oğlum yalancı değil'


Oğlumun kendisini aramadığını söylüyor. Ben şahidim, defalarca aradı. Hatta Luvrita'nın benimle dahi görüşmesi var. Sürekli oğlum yalancılıkla suçlandığından herkes oğlumun üzerine yüklendi. Ben oğluma bir şey olmasın diye üzerine titrerim. Başkaları benim oğlumu üzüyor.'

Sitene Ekle