BIST 9.468
DOLAR 32,60
EURO 34,84
ALTIN 2.495,36
MEDYA

Müge Anlı'da Asım Bayram'ın cesedi bulundu

ATV ekranların yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında 49 gündür Asım Bayram'ı arama çalışmalarına devam ederken bu gün şok eden bir gelişme yaşandın. Asım Bayram'ın en son görüldüğü alanda bir erkek cesedi bulundu.

22 Ocaktan beri kayıp Asım Bayram'ı arama çalışmalarına devam edilirken ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında şok eden bir gelişme yaşandı. Asım beyi arama çalışması canlı yayına gelen ihbar ve iddialar neticesinde cinayet soruşturulmasına dönüşmüştü. Asım beyi Antalya'nın kepez bölgesinde arama çalışması başlatılmış bir sonuca ulaşılamamıştı. Bu gün ise canlı yayına gelen bir ihbar olayın seyrini yine değiştirdi. Piknik yapan izleyicilerin toprağın yumuşak olmasında şüphelenerek ihbarda bulundu. Olay yerine gelen polis ekipleri toprağa gömülü bir ceset buldular. Bulunan ceset Asım Bayram'a mı ait? 

Olay yerine gelen olay yeri inceleme ekipleri yaptığı ilk incelemeden bir insan cesedi olduğunu açıkladı. Şuan polis ekipleri detaylı inceleme yapıyor. Büyük ihtimal bulunan cesedin Asım Bayram'a ait olduğu düşünülüyor. Yapılan incelemeler sonrası cesedin kimliği açıklanacak.

Sitene Ekle