BIST 9.138
DOLAR 32,38
EURO 35,03
ALTIN 2.326,89
MEDYA

Müge Anlı 'milli gelin' Hilal'i arıyor 4 ilde 6 nişanlısı var!

ATV'deki Müge Anlı ile Tatlı Sert programında gündeme gelen Tevfik Karagöz olayının perde arkası bambaşka çıktı. 'Milli Gelin' Hilal'in bu şekilde 4 ilde 6 nişanlı yaptığı öğrenildi.

ATV'de ekrana gelen 'Müge Anlı ile Tatlı Sert' programına katılarak evlilik vaadiyle dolandırıldığını söyleyen Tevfik Karagöz olayında, bugün şoke eden gelişmeler yaşandı. Karagöz'ü dolandıran 'Milli Gelin' Hilal'in Gaziantep, Hatay, Kırşehir ve Antalya’da da 6 kişiyle daha böyle nişanlar yaptığı ortaya çıktı. Bugünkü bölümde ismini vermek istemeyen bir kadın da canlı yayına bağlanınca tüm gerçekler bir bir ifşa oldu.

57 yaşındaki Tevfik Karagöz, Resul Beyin karısı Hilal Hanımı "bekar" olarak tanıtıp kendine nişanladığını öne sürdü ve 37 Bin Lirasını geri alabilmek için Müge Anlı'dan yardım istedi. Programın ilerleyen bölümlerde Resul Bey canlı yayına bağlanarak iddiaları yalanladı ve "Tevfik bey evlenmek isteyince ben de yardımcı olmak için yeğenim olarak tanıttım" dedi. Fakat olayın bambaşka olduğu ortaya çıktı.

Tevfik Beyi dolandıranların bir evlilik çetesi olduğu ve Türkiye genelinde birçok insanı böyle dolandırdıkları öğrenildi. Müge Anlı da bugünkü bölümde Gaziantep, Hatay, Kırşehir ve Antalya’dan gelen 5 'Milli Gelin' mağdurunu canlı yayına çıkarttı ve şikayetlerini dinledi. 6'ıncı mağdurun da yeni bir evlilik yaptığı için yayına katılamadığı öğrenildi.

İlerleyen dakikalarda da 'Milli Gelin'in dolandırdığı bir ailenin getirdiği görüntüler izletildi. Gelinin nişan esnasında çekilen görüntülerdeki rahatlığını gören Müge Anlı şaşkınlığını gizleyemedi.

Sitene Ekle
Etiketler