BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
GÜNCEL

İstanbul'da kar sürprizi saatlik hava durumu fena

İSTANBUL'da kar yağışı günün erken saatlerinde özellikle yüksek kesimlerde etkili olmaya başladı. Meteorolojinin günler öncesinden duyurduğu kar yağışı İstanbul'da başladı.

İSTANBUL'da kar yağışı başladı, meteorolojinin günler öncesinden duyurduğu kar tahmini tuttu. İstanbul'un yüksek kesimlerinde sabahın erken saatlerinde yer yer etkili olan kar yağışı başladı. Özellikle İstanbul'un batısında etkili olan kar yağışı Silivri, Beykent, Avcılar, Büyükçekmece, Beylikdüzü ve Hadımköy'de etkili oldu. Peki İstanbul'da kar yağışı artacak mı?

Yağış nedeniyle herhangi bir aksaklık yaşanmazken kar etkisini arttırarak devam ediyor. Vatandaşlar ise lapa lapa yağan kar yağışı nedeniyle şaşkınlık yaşadı. Lapa lapa yağan kar etkisini giderek sürdürüyor. Kar yağışı zaman zaman tipi şeklinde kendini gösteriyor.

İSTANBUL'DA HAVA NASIL OLACAK: Meteoroloji 1. Bölge Müdürlüğünün internet sitesinde yer alan bilgiye göre, bölgede hava sıcaklıkları 2 ila 4 derece azalacak.     

Çok bulutlu, Trakya hariç aralıklı yağmur ve sağanak beklenen bölgede İstanbul'un yüksek kesimleri ile Kocaeli ve Sakarya'nın güney kesimlerinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği öngörülüyor.         

Bölgede rüzgar, batı ve kuzeybatı yönlerden orta kuvvette esecek.

Sitene Ekle
Etiketler