BIST 9.503
DOLAR 32,49
EURO 34,74
ALTIN 2.493,92
GÜNCEL

Şehit Emniyet Müdürü Altuğ Verdi'ye Rize'de acı veda!

Rize'de bir polis memurunun silahlı saldırısı sonucu şehit olan Rize Emniyet Müdürü Altuğ Verdi, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Rize Valisi Kemal Çeper'in de katıldığı bir törenin ardından baba ocağı Mersin'e gönderildi.

Rize'de makamında uğradığı silahlı saldırı sonucu şehit olan İl Emniyet Müdürü Altuğ Verdi için için tören düzenlendi. Rize Valiliği önünde düzenlenen törene şehit polisin yakınları, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Rize Valisi Kemal Çeper katıldı.

Şehit olan Rize Emniyet Müdürü Altuğ Verdi'nin naaşı karayolu ile Trabzon'a oradan da hava yoluyla Mersin'e götürülecek. Şehit Emniyet Müdürü Verdi, Mersin Muğdat Camii'nde ikindi namazını müteakip kılınacak cenaze namazından sonra Mersin Akbelen Şehitliğinde defnedilecek.

"KALLEŞLİĞİN, HAİNLİĞİN NEREDEN GELECEĞİNİ BİLEMİYORUZ": Rize Valisi Kemal Çeber törende yaptığı konuşmada, şu ifadeleri kullandı: "Tüm Türkiye Altuğ müdürümüzü daha yakından tanıdı herkes ne kadar başarılı olduğunu gördü. Hepiniz ekranlarda izlediğinizde yüzündeki gülümsemenin ve iyi insan olmanın ne kadar gerçek olduğunu gördünüz. Bu memleket çok önemli bir emniyet müdürünü kaybetti. O yıllarca her türlü belayla, kötülükle mücadele etti ama kalleşliğin, hainliğin nereden geleceğini bilemiyorsunuz. En yakınınız, insanlık gösterdiğiniz insan geliyor sizi şehit ediyor."

Sitene Ekle
Etiketler