BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Müftünün savcı oğlu ile hakim gelinine FETÖ'den ihraç

MERSİN Müftüsü Ali Melek'in Cumhuriyet Savcısı olan oğlu Muhammed Melek ile Hakim gelini Rukiye Melek meslekten ihraç edildi.

Abone ol

MERSİN Müftüsü Ali Melek'in Cumhuriyet Savcısı olan oğlu Muhammed Melek ile Hakim gelini Rukiye Melek meslekten ihraç edildi.

Hakimler Savcılar Yüksek Kurulu'nun (HSYK) 2 Eylül'de yayınladığı 543 kişilik ihraç listesinde Gelibolu Cumhuriyet Savcısı Muhammed Melek ve eşi Gelibolu Hakimi Rukiye Melek de yer aldı. Melek çiftinin Mersin İl Müftüsü Ali Melek'in oğlu ve gelini olduğu ortaya çıktı.

MÜFTÜ BABA: SUÇSUZLUKLARI ORTAA ÇIKACAK

Konuyla ilgili olarak Müftü Ali Melek, adli süreci takip ettiklerini belirterek, "Araştırıldığı zaman çocuğumun ve gelinimin suçsuz olduğu ortaya çıkacaktır. Hukuka güvenimiz sonsuzdur. Adaletin er geç bu masumiyeti ortaya çıkartacağına inancımız tamdır" dedi.

NİKAH ŞAHİDİ VALİ OLMUŞTU

Mesleklerinden ihraç edilen Muhammed Melek ile Rukiye Melek'in nikah töreni 2012 Kasım ayında Adana'da yapılmıştı. Çukurova Evlendirme Dairesi'ndeki nikah törenine dönemin Mersin Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, eşi Ayşe Güzeloğlu ve İl Emniyet Müdürü Arif Öksüz de katılmıştı.

Vali Güzeloğlu damat Muhammed Melek'in nikah şahitliğini yaparken, gelin Rukiye'nin tanıklığını ise iş adamı Mahmut Arslan üstlenmişti.