BIST 10.400
DOLAR 32,23
EURO 34,95
ALTIN 2.412,19

MSN 9'u indirin

MSN 9'u indirin

Msn görüntüleri internete sızmıştı. merakla beklenen msn 9'u microsoft'un resmi sunucusundan indirebilirsiniz. indirilebilir olarak kullanıcılara sundu. değişen tek şey, msn değil tabii ki. indirmek için:...

MSN 9'u indirin

MSN görüntüleri internete sızmıştı. Merakla beklenen MSN 9'u Microsoft'un resmi sunucusundan indirebilirsiniz. indirilebilir olarak kullanıcılara sundu. Değişen tek şey, MSN değil tabii ki. İndirmek için:
http://download.microsoft.com/download/7/6/E/76EE3260-D212-4D9B-B8D6-79C014B0593B/EN/wlsetup-web.exe

MSN 9'u indirin

Windows Live Messenger 9 Beta, Windows Live Writer, Windows Live Photo Gallery gibi araçların tamamını bulunduran bir yükleyici mevcut. Öncelikle bu yükleyici indirmemiz gerekiyor. Aslına bakarsanız, bu yükleyici de kendini yenilemiş ve görüntü olarak daha çekici hale gelmiş.

MSN 9'u indirin

1. Adım: Kuruluma Başlayın
Windows Live kurulum dosyasını indirdiğinizde şaşırabilirsiniz. Çünkü inen dosya, sadece 990 KB. Tüm bu saydığımız uygulamaların bu kadar küçük dosya içerisine sığması biraz zor. Bu merakınız, kurulum dosyasını çalıştırdığınızda gitmiş olacak. Ekran görüntüsünde izlediğiniz gibi, uygulamaların asıl kurulum dosyaları web üzerinden Microsoft sunucularına erişilerek indirilecek.

MSN 9'u indirin

2. Adım: Neler Yüklenecek?
İndirilme aşamasına geçmeden önce, ihtiyacınız olan Windows Live servislerini buradan seçebiliyorsunuz. Yüklemek istediğiniz uygulamanın hemen yanındaki onay kutusunu tıklamanız yeterli. Aşağıda ise "Messenger Beta" ve "Writer Beta" yazan bir alan göreceksiniz. Bunun anlamı; "Listelenen yazılımlar sizde yüklü, ama güncellenecek" demek. "Install" butonuna basarak devam edelim.