BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
GÜNCEL

Motosikletli kuryelerin ölümden döndüğü anlar kamerada

İSTANBUL'da hızlı bir şekilde ilerleyen motosikletli kuryeleri, duran ticari taksiye arkadan çarparak yola savruldu. Şans eseri akan trafikte araçların altında kalmaktan son anda kurtulan motosikletlilerin ölümden döndüğü kaza saniye saniye kaydedildi.

Kaza, geçtiğimiz günlerde Şişli Halaskargazi Caddesinde meydana geldi. Cadde üzerinde hızlı bir şekilde ilerleyen pizza kuryesi motosikletli 2 kişi, duran ticari taksiye arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle yola savrulan motosikletliler akan trafikte seyir halinde bulunan kamyonetin altına girmekten son anda kurtuldu. Kazayı yara almadan atlatan motosikletliler daha sonrasında ise ticari taksi şoförüne aniden durduğunu söyleyerek tepki gösterdi. Araçtan inen şoförle kısa süreli sözlü tartışmaya yaşayan motosikletlilerin, vatandaşların araya girmesiyle tartışması son buldu. Yaşanan kaza anı ise motosiklet sürücüsünün arkasında oturan kişinin kask kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.Görüntülerde,kuryelerin yolda hızlı bir şekilde ilerlediği sırada, duran ticari taksiye çarpması ve yola savruldukları görülüyor. Ticari taksi şoförünün inmesiyle birlikte yaşanan kısa süreli tartışma yaşandığı görülüyor.

(Ulusal yayın yapan internethaber.com sanal ortamda haberciliğe başlayan ilk haber sitelerinden biridir. Türkiye'nin tanığı pek çok isim yazar kadrosunda yer almakta. Okur yorumlarının yanı sıra açık görüş köşesinden mesleki yazılara ve blog yazarlarına yer vermektedir. Açık görüşte 20'ye yakın uzman yazar olarak yer almaktadır. 60 kişilik bir haber kadrosuna sahip olan internethaber.com, 2000 yılında İnternethaber Yayın Grubu adı altında faaliyete başladı. İstanbul Beşiktaş'ta ofisi bulunan İnternethaber Yayın Grubu bünyesinde tematik özellikli 12 site yer almaktadır. 24 saat kesintisiz haber yayını yapan internethaber sitesinde güncel haberler ile birlikte, politika, sağlık, magazin, spor, memur ve eğitim ile son dakika haberleri yer alıyor.)

Sitene Ekle
Etiketler