BIST 10.644
DOLAR 32,21
EURO 35,10
ALTIN 2.517,76
HABER /  GÜNCEL

Mosturoğlu'ndan hakeme sert tepki

Şekip Mosturoğlu, Gaziantepspor maçının ardından orta hakem Hüseyin Göçek'in kararları hakkında açıklamalarda bulundu.

Abone ol

Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu, Gaziantepspor maçının ardından orta hakem Hüseyin Göçek'in kararları hakkında açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe'nin Gaziantepspor'u 1-0 mağlup ettiği maçın ardından Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu, orta hakem Hüseyin Göçek'in kararlarını eleştirdi.

Yayıncı kuruluş Lig TV'ye konuşan Mosturoğlu, "Maç boyunca iyi oynayan taraf bizdik. O oyunun karşılığını aldık. Oyunun buraya gelmesi iyi değil, hoş değil. 15 senedir futbolun içindeyim bu kadar kötü maç yönetildiğini ilk kez gördüm. Hakemin gördüğünü çalmaması, hakemin herkesin gördüğü pozisyonu herkesten farklı şekilde yorumlaması inanılır gibi değil. Verdiği yanlış kararı yanlış kararla düzelten bir hakem ilk defa görüyoruz. Uzun zamandır konuşmama kararı almıştık. Futbolcularımız sustu, biz sustuk. Ortalığı gerecek açıklamalarda bulunmadık. Biz ceza sınırındayız. Maçın başlamasıyla birlikte taraftarımızı çıldıtaracak hakem hataları. Bu duruma bir an önce müdahale edilmesi gerekiyor. Merkez Hakem Kurulu, Futbol Federasyonu gerekeni yapmalı. Haftalarıdır çalınmayan penaltılarımız için sustuk ama artık yeter" dedi.