BIST 9.693
DOLAR 32,58
EURO 34,80
ALTIN 2.508,18
HABER /  GÜNCEL

Mitinge atıyla geldi, polis engeline takıldı!

YOZGAT’ta düzenlenecek olan Cumhurbaşkanı mitingine atla gelen Ali Şahan isimli bir vatandaş polis engeline takıldı. Polis kontrolünden geçen Ali Şahan, atıyla birlikte mitingi izleyemeden Şefaatli’ye geri döndü.

Abone ol

Yozgat’ın Şefaatli ilçesinden 43 kilometre yol kat ederek Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenecek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın mitingine katılmak isteyen Ali Şahan isimli vatandaş, polis kontrol noktasında polis engeline takıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın halka seslenişini atıyla birlikte izlemek isteyen Ali Şahan’a emniyet ekipleri engel oldu. Polis kontrolünden geçen Ali Şahan, atıyla birlikte mitingi izleyemeden Şefaatli’ye geri döndü. Atını Türk bayrağı ve AK Parti bayrağıyla süsleyen ve miting alanına girmek isteyen Ali Şahan’a büyük ilgi gösteren vatandaşlar ise hatıra fotoğrafı çektirmeyi ihmal etmediler. 

"Reisi Cumhurun hastasıyım. Atla Ankara’ya bile gelirim”

Yozgat’ın Şefaatli ilçesinden Reisi Cumhuru görmek için geldim. Ama polis arkadaşlar içeri giremezsin dediler. Şefaatli’den buraya kadar atla geldim. Reisi Cumhurun hastasıyım. Atla Ankara’ya bile gelirim” dedi.