BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  DÜNYA

Mısır televizyonunda Erdoğan kavgası

Mısır'da yayın yapan televizyon kanalında, programa telefonla katılan bir konuk Erdoğan'a hakaret edince ortalık karıştı.

Abone ol

Sosyal medyadaki AK Parti'ye yakın bazı hesaplar, Erdoğan ile ilgili yeni bir video paylaştı. Kısa sürede yüzlerce hesap tarafından paylaşılan videoda, Mısır'da yayın yaptığı belirtilen bir televizyon kanalındaki Erdoğan tartışması yer alıyor.

Twitter üzerinden paylaşılan videoda, Mısır'da yayın yapan bir televizyon programından kesit yer alıyor. İddialara göre televizyon programına telefonla katılan konuk, Erdoğan için çeşitli iddialar gündeme getiriyor. 

"ERDOĞAN ERMENİ'DİR HATTA MASONDUR"

Videoda, konuğun ismi yer almıyor; ancak Erdoğan için oldukça ilginç iddialar gündeme getiriyor. Erdoğan'ın Ermeni olduğunu hatta Mason olduğunu söyleyen konuğa, spikerin tepkisi ise bir hayli sert oluyor.

"ÜMMETİN DEĞERLİ LİDERİ"

Kendi programında eleştiri yapılabileceğini; ancak bu şekilde kimseye hakaret edilemeyeceğini söyleyen spiker, Erdoğan için de ümmetin değerli bir lideridir ifadesini kullanıyor. İşte o spikerin Erdoğan ile ilgili sözleri;

"Ümmetin böyle değerli bir liderine böyle bir mantıkla, hakaret etmene asla müsaade etmem. Bu sözlerini de hiç hoş karşılamıyorum. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Müslümandır ve Türktür. İstesen de istemesen de senin gibilerin baş tacıdır. Yani bu ümmetin, şerefli ve namuslu liderlerine gelip küfredeceksin. İstediğin kadar eleştir, program buna açık ama gelip aşağılayamayacaksın, buna asla izin veremem. Git sen Suudi Arabistan'da dinlen"