BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  DÜNYA

Millet kavga için bahane arıyor

Adıyaman’da iki farklı olay nedeniyle polis merkezinde bekleyen şahısların yakınları yanlış anlaşılma sonucu kavgaya girdiler. Emniyette mey...

Abone ol

Adıyaman’da iki farklı olay nedeniyle polis merkezinde bekleyen şahısların yakınları yanlış anlaşılma sonucu kavgaya girdiler. Emniyette meydana gelen olayda 8 kişi gözaltına alındı.
Edinilen bilgiye göre, Atatürk Bulvarı Eğri Çayı köprüsü yakınlarında sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil, takla atarak ters döndü. Kazada maddi hasar oluşurken, yaralanan olmadı. Kaza nedeniyle ifade vermek için Fatih Polis Merkezi’ne giden otomobil sürücüsü ile yakınları ifade vermek istedi. Kazadan dolayı polis merkezine giden şahıslar ile bir kavga olayından dolayı karakolda bekleyen şahıs ve yakınları arasında yanlış anlaşılma sonucu tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen tartışma tekmeli yumruklu kavgaya dönüştü. Polis merkezindeki polis ekiplerinin müdahalesi yetersiz kalınca olay yerine çok sayıda polis ekibi ile Özel Harekat ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen polis ekipleri, kavgaya karışan 8 kişiyi gözaltına aldı. Adıyaman İl Emniyet Müdürü Fikret Salmaner de polis merkezine gelerek, olayla ilgi bilgi aldı.
Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.
(İHA)