BIST 9.773
DOLAR 32,57
EURO 34,98
ALTIN 2.456,43
HABER /  GÜNCEL

MHP'nin 2 ilçe başkanı bakın nerede savaşıyor?

MHP'nin Bağcılar ve Esenler ilçe başkanı Suriye'de Türkmenlerin cephesinde savaşıyor. MHP Ülkü ocakları ikinci başkanı da Türkmen Dağı'nda bulunuyor.

Abone ol

MHP'nin ilçe başkanlarından Esenler İlçe Başkanı Suat Yılmaz ile Bağcılar İlçe Başkanı Onur Yeşil Türkmen Dağı'nda savaşıyor.

Ülkü Ocakları 2. Bölge Başkanı Oğuzhan Başdoğan da geçtiğimiz günlerde kara yoluyla Suriye'ye geçerek Türkmen Dağı'na gittiği ortaya çıktı.

Bayırbucak'daki Türkmenler için yola çıkan MHP ilçe başkanları askeri elbiseler giyiyorlar. MHP'li başkanları sınırı geçtikten sonra Türkmenler tarafından karşılandı. Silah ve askeri malzemelerini temin eden MHP'liler, Suriye ordusuna karşı savaşmaya başladı.

Türkmen Dağı'ndan askeri elbiseleri ve silahlarıyla birlikte fotoğraf çektiren ilçe başkanları Suat Yılmaz ve Onur Yeşil  bu kareyi sosyal medya hesaplarından da paylaştılar.

MHP ESENLER İLÇE BAŞKANI : NÖBET TUTARSIN!

MHP Esenler İlçe Başkanı Suat Yılmaz, nöbet tutarken paylaştığı bir fotoğrafının altına şu yorumu düştü;

"Bazen kendi çocukların için bazen de hiç tanımadığın, ama çok sevdiğin çocuklar için nöbet tutarsın..!"

MHP'li Yılmaz ayrıca şunları da yazdı; "Hiçbir Ülkücü Alevi'ye düşman olmaz, burada ve Irak'ta Alev'i olan Türkmenler de var, kominist algı yönetimi burada mezhep savaşı var algısı yaymakta..! Hiçbir Ülkücü de Kürt'e düşman olmaz, aynı kominist dikta algısı ile pkk/pyd Kürtler üzerinde devam etmekte..! Asıl olan noktası Rus komita ortaklığında buluşuyor..!"