BIST 10.046
DOLAR 32,31
EURO 34,68
ALTIN 2.407,38
HABER /  GÜNCEL

MHP'den Erdoğan'a flaş Dolmabahçe çağrısı!

Erdoğan'ın yeniden sert sözlerle hedef aldığı Dolmabahçe mutabakatı tartışmasına MHP de katıldı. Celal Adan, o masadaki AK Parti'liler için "istifa etmeleri gerek" dedi.

Abone ol

HDP ile hükümet arasındaki Dolmabahçe görüşmesine dair MHP’den, ‘Erdoğan ve samimi ise görüşmeye katılan AKP’liler istifa etmeli’ tepkisi geldi.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Celal Adan’dan hükümetle HDP arasındaki Dolmabahçe mutabakatıyla ilgili sert açıklamalar geldi.

"O MASADAKİ AKP'LİLER İSTİFA ETMELİ" 

Adan, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Dolmabahçe mutabakatı hakkındaki açıklamalarına tepki gösterdi, “AKP ve Erdoğan Dolmabahçe mutabakatını yok sayıyorlarsa o halde o gün masada AKP tarafında kimler varsa bu kişilerin derhal istifalarını istemelidirler. Böylece Erdoğan’ın ve Davutoğlu’nun samimi olup olmadığı anlaşılacaktır” dedi.

"MHP HER KONUDA YAN ÇİZİYOR"

Cumhuriyet Halk Partisi Grup Başkanvekili Özgür Özel ise MHP’ye yüklendi, bu partinin her konuda yan çizdiğini söyledi.

“HDP’nin dışarıdan destek vereceği bir CHP-MHP iktidarı kurulabilirdi” diyen Özel, MHP’nin tavrıyla bu fırsatın kaçtığını da sözlerine ekledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın seçimden sonraki tavrı için “Daha küçük harflerle konuşmaya başladı” diyen Özel “AKP kibirli ve buyurgan tavrından uzaklaştı. Türkiye bir nefes aldı” dedi.