BIST 9.916
DOLAR 32,52
EURO 34,97
ALTIN 2.438,17
HABER /  GÜNCEL

MHP ve CHP Yenikapı mitingine katılacak mı işte son karar

YENİKAPA'da 7 Ağustos pazar günü yapılacak olan mitinge MHP lideri Devlet Bahçeli ve CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu davetliydi. Peki CHP ve MHP mitinge katılacak mı işte verilen yanıt.

Abone ol

İSTANBUL Yenikapı bu pazar günü büyük bir demokrasi mitingine sahne olacak. Merak edilen ise CHP ve MHP liderlerinin davet edildikleri bu mitinge katılıp katılmayacaklarıydı.

Kemal Kılıçdaroğlu ve Devlet Bahçeli'nden Erdoğan'ın Yenikapı davetine beklenen yanıt geldi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu 7 Ağustos Pazar günü Yenikapı’da yapılacak olan 'Demokrasi ve şehitler' mitingine katılmayacak.

HEYET GİDECEK

Kılıçdaroğlu gitmese de CHP o mitingde temsil edilecek. CHP'den bir heyet Yenikapı'da olacak.

DEVLET BAHÇELİ GİDECEK Mİ?

MHP de bu konuyu başkanlık divanında değerlendirdi. Çıkan karar Devlet Bahçeli'nin mitinge katılmaması yönünde oldu. MHP'nin mitinge CHP gibi heyet gönderip göndermeyeceği ise henüz belirsiz.

DEMOKRASİ NÖBETİ BİTİYOR

Cumhurbaşkanı Erdoğan, MHP lideri Devlet Bahçeli ile Kemal Kılıçdaroğlu'nun Yenikapı'da yapılan mitinge birer konuşma yapmak üzere davet etmişti.

ÜCRETSİZ SEFERLER

Pazar günü yapılacak olan Yenikapı mitingi ile 15 Temmuz'da meydanlarda başlayan demokrasi nöbeti bitirilecek. Pazar günü miting dolayısıyla İstanbul'da toplu taşıma ücretsiz olacak. Ankara'dan ise ücretsiz olarak şehirler arası otobüslerle Yenikapı mitingine sefer yapılacak.