BIST 9.080
DOLAR 32,34
EURO 35,11
ALTIN 2.309,66
HABER /  SEÇİM  /  YEREL SEÇİMLER 2019

Mevlüt Çavuşoğlu'ndan PKK uyarısı! Büyük şehirlere sızmaya çalışıyorlar

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, seçimler için aday belirleme süreciyle ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı. Çavuşoğlu; ''PKK şehirlere, büyük şehirlere bu şekilde sızmaya çalışıyor" dedi.

Abone ol

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Cumhur İttifakı'ndaki 2 partinin kendi adaylarını belirlediğini belirterek, "Başka ittifaklarla aramızdaki fark, bizim belediye meclis üyelerimizi ve bazı adaylarımızı PKK-HDP belirlemedi. Milletini seven 2 parti belirledi. Çukurlarda başaramadılar, dağlarda, inlerlerinde başaramadılar, şimdi görüyoruz ki PKK şehirlere, büyük şehirlere bu şekilde sızmaya çalışıyor." dedi. 

Çavuşoğlu, Manavgat ilçesinde Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenen "Manavgat'ta İş Var" fuarının açılışında, Antalya genelinde turizmin 12 aya yayılabilmesi için çalıştıklarını söyledi. Seçimler nedeniyle 2 haftadır Türkiye'nin her yerini dolaştığını aktaran Çavuşoğlu, şunları ifade etti:

"Bütün adaylara başarı diliyorum. Biz de tüm Türkiye'de adaylarımızı belirledik. MHP ile Cumhur İttifakı'nı kurduk. Cumhur İttifakı'ndaki 2 parti oturdu adaylarını belirledi. Başka ittifaklarla aramızdaki fark, bizim belediye meclis üyelerimizi ve bazı adaylarımızı PKK-HDP belirlemedi. Milletini seven 2 parti belirledi. 

PKK şehirlere bu şekilde sızmaya çalışıyor

Söz konusu vatan millet olunca şunu da söylemeden geçemeyeceğim; çukurlarda başaramadılar, dağlarda, inlerinde başaramadılar, şimdi görüyoruz ki PKK şehirlere, büyük şehirlere bu şekilde sızmaya çalışıyor. Belediyelerde neler yaptıklarını gördük."