BIST 10.046
DOLAR 32,27
EURO 34,64
ALTIN 2.414,15
HABER /  GÜNCEL

Meteorolojiden bu illere kırmızı alarm!

Dün özellikle İstanbul'u etkisi altına alan şiddetli yağışlar bugün de yer yer etkisini gösterecek. Meteoroloji bu illeri uyarıyor.

Abone ol

İstanbul'da dün zaman zaman yaşamı felç eden şiddetli yağışın bazı bölgelerde bugün de sürmesi bekleniyor.

Meteoroloji, sel, hortum ve yıldırım için de uyarıyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, İstanbul'un kuzey kesimlerinde, başta Arnavutköy olmak üzere, çok kuvvetli ve yer yer şiddetli yağış bekleniyor.

Yapılan açıklamada ayrıca vatandaşlar sel, su hortumu, yıldırım ve ulaşımda aksamalar konusunda uyarıldı.

BÖLGELERİMİZDE HAVA NASIL OLACAK?

MARMARA: Parçalı ve çok bulutlu, sabah ve öğle saatlerinde bölgenin güney ve doğusunun sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, Marmara'nın doğusunda (İstanbul, Yalova, Bursa, Kocaeli, Sakarya, Bilecik) yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

EGE: Parçalı ve az bulutlu, öğle saatlerinde Kütahya çevreleri ile Afyonkarahisar'ın kuzey kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

AKDENİZ: Parçalı ve az bulutlu, Osmaniye çevreleri ile Hatay'ın kıyı ilçeleri ve Adana'nın kuzey kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

İÇ ANADOLU: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra kuzeybatısı ile Kayseri ve Sivas çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

BATI KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu; Bolu, Düzce ve Karabük çevrelerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

ORTA VE DOĞU KARADENİZ: Parçalı ve az bulutlu, öğle saatlerinden sonra Rize, Artvin, Gümüşhane, Bayburt çevreleri ile Trabzon'un doğu ilçelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

DOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık, zamanla bölgenin kuzeydoğu kesimlerinin yer yer parçalı bulutlu, öğle saatlerinde kuzeydoğusunun sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

İŞTE HORTUM İSTANBUL'U BÖYLE VURDU