BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Meteoroloji uyardı! Kar fena bastıracak

İstanbul, Ankara ve Erzurum'da hava durumu... Meteoroloji'nin verilerine göre Erzurum'da gece saatlerinden itibaren yoğun kar yağışı etkili olacak. İşte Doğu Anadolu Bölgesi ile İstanbul ve Ankara'daki hava durumu;

Abone ol

Yurtta hava durumu! Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Doğu Anadolu Bölgesi genelinde yoğun kar yağışının etkili olacağını, vatandaşların dikkatli olmaları gerektiğini duyurdu.

Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, bölgenin gece saatlerinden itibaren yeni bir soğuk ve yağışlı havanın etkisine gireceği belirtildi.

Kar şeklinde görülecek yağışların perşembe gününe kadar aralıklarla devam edeceği kaydedilen açıklamada, "Kar yağışının salı günü öğle saatlerinden çarşamba günü akşam saatlerine kadar yer yer kuvvetli ve yoğun olarak devam edeceği değerlendirilmiştir." ifadesi kullanıldı.

Açıklamada, meteorolojik uyarı doğrultusunda meydana gelebilecek ulaşımda aksamalar, buzlanma, don olayı, kar yağışı ve tipi şeklindeki olumsuzluklara karşı vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları istendi.

İSTANBUL HAVA DURUMU

Meteorolojik verilere göne İstanbul'da yarından itibaren kar yağışı etkili olacak. İstanbul genelinde kar yağışının hafta sonuna kadar etkili olacağı belirtilirken, sıcaklık 0 dereceye kadar düşecek.

ANKARA HAVA DURUMU

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün verilerine göre Ankara'da yarın başlayacak olan kar yağışı Çarşamba günü de etkisini gösterecek. Ankara'da kaydedilecek en düşük hava sıcaklığı ise sıfırın altında 8 derece olacak.