BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Meteoroloji uyardı çok fena kar geliyor donacağız

Meteoroloji hafta sonu için hava durumu uyarısı geçti. Türkiye hafta sonu yeni bir soğuk hava dalgasının etkisine giriyor. Perşembe akşamı başlayacak soğuk dalgasıyla birlikte kar yağışları pazar gününe katar etkili olması bekleniyor.

Abone ol

Meteroloji Genel Müdürlüğü sitesinin verilerine göre hafta sonu Türkiye karlı ve soğuk bir hava dalgasının etkisine girecek. Ülke genelinde karla karışık yağmur ve kar yağışı görülecek.

Habertürk Meteoroloji Mühendisi Hüseyin Öztel, Türkiye'nin Balkanlardan gelen ikinci bir soğuk hava dalgasının etkisine gireceğini söyledi. 
Buna göre, İstanbul için kritik gün Perşembe... Perşembe akşamından itibaren kentte soğuk hava ile birlikte kar yağışı bekleniyor. 

Cuma günü etkisini artıracak olan yağışlar, zaman zaman tipi ve fırtınaya dönüşebilir. Bu neden kentte deniz ulaşımında aksamalar, hava ulaşımında ise gecikmeler yaşanabilir. 

İstanbul'da kar yağışı Cumartesi ve Pazar günleri de etkisini sürdürecek. 3 gün sürecek yağışını kentin bütün semtlerinde beyaz örtü bırakması bekleniyor. 

SALI HAVA DURUMU

ÇARŞAMBA HAVA DURUMU

PERŞEMBE HAVA DURUMU

CUMA HAVA DURUMU

CUMARTESİ HAVA DURUMU

5 GÜNLÜK İSTANBUL HAVA DURUMU