BIST 9.530
DOLAR 32,48
EURO 34,78
ALTIN 2.468,22
HABER /  GÜNCEL

Meteoroloji saatlik hava durumu 30 ilde kuvvetli yağış

İSTANBUL için saatlik hava durumu raporu yayınlayan meteoroloji Zonguldak, Bartın ve Düzce için de alarm verdi. Çok kuvvetli yağış, dolu ve yıldırım görülecek. İşte meteorolojinin 22.08.2017 salı günü hava durumu tahmini.

Abone ol

TÜRKİYE genelinde bugün 30 ilde yağış var. İzmir'den Tokat'a kadar bir çok kent kuvvetli yağmur için uyarıldı. Meteorolojinin sitesinde yayınladığı 22.08.2017 salı tarihli hava durumu tahminine göre yağış beklenen iller şunlar: İzmir, İstanbul, Çanakkale, Balıkesir, Bursa, Tekirdağ, Kırklareli, Edirne, Sakarya, Kocaeli, Yalova, Kütahya, Bilecik, Düzce, Bolu, Zonguldak, Bartın, Karabük, Kastamonu, Sinop, Amasya, Çorum, Tokat, Çankırı, Samsun, Ordu, Giresun, Trabzon, Rize ve Artvin illeri.

Meteoroloji Düzce, Zonguldak ve Bartın için de resmi sitesi üzerinden son dakika uyarısı verdi. Bu 3 ilde öğle saatlerinden itibaren çok kuvvetli ve yer yer şiddetli olacak yağış bekleniyor. Yağışların sel baskınlarına yolaçabileceği bildirildi. 

İSTANBUL hava durumu için hem meteorolojiden hem de AKOM'dan uyarı geldi. Şiddetli yağmur ile birlikte İstanbul'da dolu yağışı bekleniyor. Saatlik hava durumu tahminine göre İstanbul'daki yağışlar gece yarısına kadar çok kuvvetli olarak devam edecek.