BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 34,96
ALTIN 2.325,31
HABER /  MEDYA

Meryem bugün var mı 23.yeni bölüm fragmanına bakın

Meryem yeni bölüm bugün 10 Ocak'ta var mı 23.bölüm Kanal D'de ekrana gelecek mi? Çarşamba günlerinin en çok izlenen dizilerinden biri olan Meryem 23.yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Herkes Oktay'ın öldüğünü zannederken yeni fragman şoke etti. Gelin hep birlikte Meryem 23.bölüm fragmanına bakalım.

Abone ol

Kanal D'nin yayınlandığı günden itibaren ilgiyle takip edilen dizisi Meryem geçtiğimiz hafta yılbaşı olması nedeniyle ekrana gelmemişti. Binlerce kişi Meryem bugün yani 10 Ocak'ta ekrana gelecek mi sorusunu soruyor. Gelin hep birlikte Meryem 23.yeni bölüme bakalım.

Başrollerini Ayça Ayşin Turan ile Furkan Andıç'ın paylaştığı Meryem yeni bölümde nefesler tutulacak. Meryem dizisinin 23. bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin yayınlanacak olan yeni bölümünde öldü sanılan Oktay geri dönüyor; intikam için ilk olarak Meryem'in karşısına çıkıyor.  Berk ve Beliz, Yurdal’ın yerini öğrenmiştir. Burcu ise Güçlü’ye ulaşmaya çalışmaktadır. Savaş’ın babasını sakladığını öğrenen Meryem’in bu duruma canı sıkılsa da Savaş’a güveni tamdır. Oktay, ikinci yaşamı için her şeyi yapmaya hazırdır ve hedefinde Savaş vardır. Üstelik bu defa çok daha tecrübeli ve yaşama aşkı ile doludur. Derin, annesi Suzan Şahika tarafından ona bakması için görevlendirilmiştir.

MERYEM YENİ BÖLÜMÜ BUGÜN EKRANA GELECEK Mİ? Birçok vatandaş Meryem bugün var mı sorusunu soruyor. Meryem yeni bölümüyle bu akşam Kanal D'de ekrana gelecek.