BIST 9.943
DOLAR 32,45
EURO 34,79
ALTIN 2.443,96
HABER /  MEDYA

Meryem 11.yeni bölüm fragmanı tehlikeli yakınlaşma

Kanal D'nin ilgiyle izlenen dizisi Meryem bu akşam 11.yeni bölümüyle ekranda olacak. 11 Ekim tarihinde ekrana gelecek yeni bölümde Meryem ve Savaş yakınlaşacak. Peki Meryem yeni bölümde neler yaşanacak? Savcı kurtulabilecek mi?

Abone ol

Başrollerini Ayça Ayşin Turan ile Furkan Andıç'ın paylaştığı Meryem yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Çarşamba akşamlarının vazgeçilmezi olan Meryem yeni bölümde neler yaşanacak? Savcı Oktay yakalanacak mı? 

Meryem 11. bölüm 2. fragmanı izleyicilerle buluştu! Meryem ve Savaş yaşadıkları sorunların acılarından biraz olsun uzaklaşıyorlar! Birbirlerine olan ilgileri gittikçe ortaya çıkmaya başlıyor! Savaş, Meryem'e kol kanat olmaya devam edeceğini belirtirken; Meryem, son zamanlarda trajik olayların etkisiyle ürkek adımlarla hareket ediyor! Burcu ve Güçlü ise, vurulma olayından sonra birbirlerine daha da kenetleniyorlar. Güçlü, sonunda Burcu'ya gerçek duygularını açmaya başlıyor!

SAVCI OKTAY KURTULACAK MI?

Oktay, son yaşanan olaylardan sonra artık iyice köşeye sıkışır. Oktay'ın cinayete karıştığını bilenlerin sayısı artmıştır. Derin, trafik kazası hariç bir kurbanı daha olduğunu açık şekilde dile getirir. Meryem, Oktay'ın Savaş'tan uzak durması gerektiğini sert bir dille belirtir. Oktay, Meryem'in bu tutumunun nedenini merak etmektedir. Savaş ve Meryem arasında bir şeyler olup olmadığını öğrenmek ister.