BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
MEDYA

Meryem 11. bölüm fragmanı

Meryem dizisi 11. yeni bölümüyle 11 Ekim 2017 Çarşamba akşamı Kanal D'de olacak. Meryem'in bu hafta yayınlanacak son bölümünde neler yaşanacak?

Meryem 11. Bölüm Fragmanı yayında! Savaş'ın Meryem'e karşı beslediği bir aşk var mı? Oktay, son yaşanan olaylardan sonra artık iyice köşeye sıkışır. Oktay'ın cinayete karıştığını bilenlerin sayısı artmıştır. Derin, trafik kazası hariç bir kurbanı daha olduğunu açık şekilde dile getirir.

Meryem, Oktay'ın Savaş'tan uzak durması gerektiğini sert bir dille belirtir. Oktay, Meryem'in bu tutumunun nedenini merak etmektedir. Savaş ve Meryem arasında bir şeyler olup olmadığını öğrenmek ister.

Ertan, Burcu ve Güçlü'nün peşinde yine bir oyunların peşindedir. Silahlar çekilmiş, son sözler söylenmiştir. Bu tartışma nasıl sonuçlanacak? Meryem, heyecan dolu yeni bölümüyle 11 Ekim 2017 Çarşamba akşamı saat 20.00'de Kanal D'de!

(Türkiye merkezli olarak yayın yapan internethaber.com sanal ortamda haberciliğe başlayan ilk haber sitelerinden biridir. 60 kişilik bir haber kadrosuna sahip olan internethaber.com, 2000 yılında İnternethaber Yayın Grubu adı altında faaliyete başladı. İstanbul Beşiktaş'ta ofisi bulunan İnternethaber Yayın Grubu bünyesinde tematik özellikli 11 site yer almaktadır. Bu siteler arasında gazeteciler, memurhaber, ekofinans, internetspor, elmaelma, haberoku, cevaplatv, haberciler, sinemakeyfi sporoku bulunuyor. 24 saat kesintisiz haber yayını yapan internethaber sitesinde Gündem, Siyaset, Spor, Magazin, Medya, Memur, Yaşam, Sağlık, Eğitim, Burç ve Son Dakika haberleri yer alıyor. İnternethaber.com sitesi Beşiktaş'ta Barbaros Bulvarı, Karahasan Sokak Numara 11'de hizmet veriyor.)

Sitene Ekle