BIST 9.080
DOLAR 32,34
EURO 35,13
ALTIN 2.307,30
MEDYA

Yeni Gelin 19. bölüm 2. fragmanı

Yeni Gelin dizisi 19. yeni bölümüyle 7 Ekim 2017 Cumartesi akşamı Show TV'de olacak. Yeni Gelin'in bu hafta yayınlanacak son bölümünde neler yaşanacak?

Show TV'nin kahkaha dolu dizisi "Yeni Gelin"in 19. bölüm 2. tanıtımı yayınlandı. Gökhan’ın dönmesiyle konakta işlerin karıştığı, Bozokların davetsiz bir misafiri ağırladığı tanıtım eğlenceli görüntüleriyle dikkat çekti.

"Yeni Gelin"in geçtiğimiz Cumartesi ekrana gelen 18. bölümünde, Karadeniz maceraları son bulan Bozoklar, karantinanın kalkmasıyla soluğu Adana'da aldı. Kalender Ağa ve konak halkı karşılarında ağa olarak Müsellim'i görünce şok oldu. Yönetimi devralan Kalender Ağa konakta düzeni sağlamaya çalıştı. Baran ve Dilan'ın da konağa gelmesiyle Baran, Ferhat ve Şirin üçlüsüne konak dar geldi. Midesinin bulanması üzerine hamile olduğunu düşünen Bella, Hazar ile birlikte doktora koştu. Hamile olmadığını fakat hastalığının iyileştiğini öğrenen Bella, sevincini tüm konak halkı ile paylaştı. Türkmen’e Arap Şeyhi'nin görücü olarak geleceğini öğrenen konak halkı, Şeyh’in gösterişinin altında kalmamak için hazırlık yapsa da Arap Şeyhi'nin Türkmen'e değil, Şirin'e geldiğini öğrenince hüsrana uğradı. Aylardır bekledikleri Gökhan'ın gelmesiyle büyük sevinç yaşayan Bozoklar, final sahnesinde büyük bir sürprizle karşılaştı. Gökhan Bozoklara yeni gelin getirmişti. Bir sonraki bölümde Bozokların bu sürpriz karşısında neler yapacağı merakla bekleniyor.

"Yeni Gelin" yeni bölümü ile 7 Ekim Cumartesi günü saat 20.00'de Show TV’de! İşte "Yeni Gelin"in 19. bölüm 2.tanıtımı!

Sitene Ekle