BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
POLİTİKA

Meral Akşener uyardı! Kıtlık başlayacak

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener partisinin grup toplatısında ekonomik gelişmeleri değerlendirdi. Akşener; ''Esnaf yeni ürün alamaz hale gelecek. Raflar boşalacak ve 40 yıl aradan sonra kıtlıkla baş başa kalacağız' açıklamasında bulundu.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener partisinin grup toplantısında gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.

Akşener'in gündeminde ekonomideki gelişmeler, Rahip Brunson'un serbest bırakılması ve Cemal Kaşıkçı olayı olayı vardı. Akşener'in konuşmasından satırbaşları:

3600 ek göstergenin takipçisi oldunuz, şarbonlu et ithaline karşı durdunuz, vatandaşın her sorunun takip etmeye devam edeceğiz. Geçen hafta ziyaretimize gelen meslek öğreticilerin sorunlarını dinledik, çözüm için çalışmalar yapıyoruz. Bizim kapımız sesinin duyuramayan tüm vatandaşlara, odalara, derneklere, vakıflara sonuna kadar açıktır.

KITLIKLA BAŞ BAŞA KALACAĞIZ: Seçimlere yatırım yapmayı bırak memleketin geleceğine yatırım yap. Gittiğiniz yol yol değil. İndirimde baskı için valilere genelge yolluyorsun. Esnaf yeni ürün alamaz hale gelecek. Raflar boşalacak ve 40 yıl aradan sonra kıtlıkla baş başa kalacağız.İn demekle iniyorsa hadi bakalım işsizliği indirin, faizleri indirin. Bir de o uçaklardan, arabalardan inin.AKP ne oldum delisi olmuş. Kendisini iktidara taşıyanlara savaş açmıştır. Kameralar karşısında pazarcının başına çökenler bunu gösteriyor. Bir kez daha söylüyorum hırsızın, fırsatçın”ın, dolandırıcının cezasını kes ama esnaftan uzak dur. Asıl fırsatçı sensin Sayın Erdoğan.

Sitene Ekle
Etiketler