BIST 9.080
DOLAR 32,39
EURO 35,01
ALTIN 2.325,72
POLİTİKA

MHP Lideri Bahçeli'den flaş Brunson sözleri

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuşuyor. Rahip Brunson'un serbest kalmasıyla ilgili Trump'u eleştiren Bahçeli, 'ABD başkanı Türkiye'yi hafife almasın. Bu işin şakası yoktur. Türk'e kefen biçilmez Türk'e tuzak işlemez.' dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında gündeme ilişkin konularda konuşuyor. İşte Bahçeli'nin konuşmalarından satır başları...

- İsrail Gazze'deki katliamlarına devam etmektedir. İsrail her zamanki gibi zorbadır. Tarih hiçbir katilin yaptıklarının yanına kalmadığını göstermiştir.

- Kurulan tuzaklar anbean bozulmuştur. Bu vatanı kolay bulmadık asla da kaybetmeyeceğiz. Birilerinin canı çekiyor diye telim etmeyeceğiz. Güney Kara sınırlarımız boyunca vahim bir senaryo hayata geçirilmek isteniyor.

 - ABD Türkiye düşmanları ile bir oluyor. ABD kararını netleştirmeli. Müttefiki Türkiye midir yoksa YPG-PKK mıdır? ABD zehir saçmakta ve terörizme çanak tutmaktadır.

- Fırat'ın doğusu tehdit olmaktan çıkarılmalıdır. Hainler doğduklarına pişman edilmelidir. Türkiye'nin bunu yapacak gücü vardır. Hiç kimse milletimizin sabrıyla oynamasın. Gerekirse hainleri döktükleri kanda boğarız.

''SEVİYESİZ TRUMP GİTTİ SEMPATİK TRUMP GELDİ''

-Herkesin gözü önünde Türkiye'den bir papaz gelip gitmiştir. ABD başkanı papazla yatıp papazla kalktı. Papaz Brunson 9 Aralık 2016'da tutuklanmıştı. FETÖ ve PKK adına suç işleyip casusluk yaptığı ifade edildi. Papaz iki ülkenin diyaloglarını tıkadı. ABD, papaz için Türkiye'ye yaptırımlarda bulundu. Türkiye ekonomisine adı konulmamış savaş başlattı. Ev hapsine alınması fayda etmedi. 4.kez hakim karşısına çıktı. Sonuç itibariyle serbest kaldı. Papaz gitmiş kavga bitmiştir, anlaşılan papaz büyüsü bozulmuştur. Trump'ın Türkiye hisleri değişmiştir. Seviyesiz Trump'ın yerini sempatik Trump almıştır.

Sitene Ekle
Etiketler