BIST 10.677
DOLAR 32,22
EURO 34,94
ALTIN 2.418,47
HABER /  GÜNCEL

Merak hayat kurtardı

Zonguldak'ta sobadan zehirlenen bir aile hastaneye kaldırıldı

Abone ol

Zonguldak'ın Ereğli İlçesi'nde, sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen Mustafa Tazegül, eşi Elif Tazegül ve 1,5 yaşındaki çocukları Polat tedavi altına alındı.

Olay, Kepez Mahallesi, Kolsuz Ali Sokak'ta, 32 yaşındaki Mustafa Tazegül'ün evinde meydana geldi. Erdemir'de, vinç operatörü olarak çalışan Mustafa Tazegül, dün gece sobaya kömür attıktan sonra 29 yaşındaki eşi Elif ve 1,5 yaşındaki oğlu Polat ile birlikte uyudu. Mustafa Tazegül'ün bugün işine gitmemesi üzerine, fabrikadaki görevliler telefonla evi aradı.

Telefona kimsenin cevap vermemesi üzerine bugün öğleden sonra Mustafa Tazegül'ün aynı mahallede oturan kızkardeşi 23 yaşındaki Zehra Tazegül arandı. Eve gelen Zehra Tazegül, kapıyı kırarak içeri girdiğinde ağabeyi, yengesi ve yeğenini baygın halde buldu. İhbar üzerine olay yerine gelen 112 Acil ekibi ilk müdahalede bulundu.

Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Mustafa, Elif ve Polat Tazegül tedavi altına alındılar. Hastaneye akın eden Tazegül ailesinin yakınları baygınlık geçirdi.
Olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.