BIST 10.046
DOLAR 32,37
EURO 34,75
ALTIN 2.413,15
HABER /  GÜNCEL

Melo son kararını açıkladı

Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Felipe Melo, hakkında çıkan transfer dedikodularına son noktayı koydu

Abone ol

Sarı-kırmızılı takımda adeta yeniden doğan sambacı, İtalya'ya kesinlikle geri dönmeyeceğini açıkladı.

İspanyol Marca gazetesinin Brezilya edisyonuna özel röportaj veren sarı-kırmızılı yıldız, "Hiç kimse beni Galatasaray'dan koparamaz" dedi. Cim-Bom'un sezon başında satın alma opsiyonuyla birlikte Juventus'tan kiraladığı Melo, Galatasaray'da son derece mutlu ve huzurlu olduğunun altını çizdi.

"GALATASARAY GÖNDERMEZSE GİTMEM"

Galatasaray'dan sezon sonunda ayrılabileceği iddialarının gerçek dışı olduğunu kaydeden sambacı, "Kiralık sözleşmen sezon sonu bitecek. Ne yapmayı düşünüyorsun?" sorusuna, "Galatasaray'da kalmak için elimden gelen her şeyi yapacağım. Onlar beni göndermek istemediği sürece bir yere gitmem. Çünkü kendimi Galatasaray'la özleştirdim ve kulübümü gerçekten çok seviyorum. Zaten onlar da benim değerimi takdir ediyorlar" yanıtını verdi.

JUVENTUS'A ÖFKE SAÇTI

Milliyet'in haberine göre, İtalyanlara adeta ateş püsküren Melo sözlerinin devamında şu ifadeleri kullandı: "Juventus'tan ayrılırken, taraftarlar da dahil kimse bana sahip çıkmadı. Onları affetmeyeceğim. Bir daha Juventus forması giymem imkansız gibi. Beni çok fazla eleştirdiler, oynadığım futbolu beğenmediler. İtalyan futbolu iyi bildiklerini sanıyorlar, oysa bana göre çoğu futbolu bilmiyor. Onların gözünde kazanırsan iyisin, kaybedersen seni yok sayarlar."