BIST 9.525
DOLAR 32,56
EURO 34,73
ALTIN 2.486,34
HABER /  EKONOMİ

Mehmet Şimşek'ten Cenk Tosun için flaş yorum!

Milli futbolcu Cenk Tosun'un Everton'a transferine yönelik haberlerle ilgili açıklama yapan Başbakan Yardımcısı Şimşek, "Ülkemizin cari açığına olumlu katkılarından dolayı teşekkür ederim" ifadesini kullandı.

Abone ol

İngiliz medya kuruluşu BBC, Cenk Tosun'un 27 milyon sterline Everton'a transfer olduğunu açıkladı. Everton, Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ile yapılan görüşmede Cenk için daha önce yaptığı 25 milyon sterlinlik teklifi 27 milyona çıkardı ve anlaşmaya varıldı. 

Cenk Tosun'un Everton'a transferine yönelik haberlerle ilgili açıklama yapan Başbakan Yardımcısı Şimşek, "Ülkemizin cari açığına olumlu katkılarından dolayı teşekkür ederim" ifadesini kullandı.

''ÜLKEMİZİN CARİ AÇIĞINA OLUMLU KATKILARINDAN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİM'': Şimşek, sosyal medya platformundaki paylaşımında "Eğer doğru ise Cenk Tosun ve #Beşiktaş’ı tebrik ederim. Ülkemizin cari açığına olumlu katkılarından dolayı da teşekkür ederim. 80 milyondan fazla nüfusu ve futbola olan muazzam ilgiyi dikkate alırsak Türkiye, futbolcu transferinde büyük net dış fazla vermeli..." ifadelerini kullandı.

27 MİLYON EURO

İngiliz medya kuruluşu BBC, Cenk Tosun'un 27 milyon sterline Everton'a transfer olduğunu duyurmuştu.