BIST 9.756
DOLAR 32,52
EURO 34,80
ALTIN 2.423,56
MEDYA

Mehmet Ali Erbil'in gırtlağına delik mi açıldı! Yeşim Erbil'den yeni açıklama

Mehmet Ali Erbil'in son durumuna hakkında profesör kardeşi Yeşim Erbil, Beyaz TV'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programına katılarak Mali'nin sağlık durumu hakkında bilgi verdi. Mehmet Ali Erbil'in sağlık durumu nasıl? Gırtlağına bir delik açıldı mı? İşte bütün soruların cevabı.

Söylemezsem Olmaz Programın katılan Prof.Dr. Yeşim Erbil kardeşi Mehmet Ali Erbil'in sağlık durumu hakkında bilgi verdi. Yeşim Erbil yaptığı açıklamada "Şimdi bizim şuan yaşadığımız süreçte günlük pek değişiklik verebilecek durumda değiliz. Çünkü süre uzuyor uzayacakta, iyileşme yavaş yavaş olacak. Henüz solunum cihazına bağlı. Solunum cihazında ayırabilme çalışmaları ve tedavileri yapılıyor."

Program sunucusu Ecer Erken'in "Aile arasından bir imza toplanma durumu söz konusu mu? Gırtlağında bir delik açılma durumu var mı?" sorusuna Yeşim Erbil şöyle cevap verdi : "Söyleyen kim bilmiyorum, şimdi yoğun bakımda yatan hastalara bir sürü bir şeyler yapılır idrar sondası gibi. Bizimde hassasiyetimizi onlarında düşünmesi gerekiyor. Zaten ben hekim olarak hem kardeşi olarak yapılabilecek açıklamayı yapıyorum. Yoğun bakımda yatan hastalara kateterler,sondalar yapılır. Bunların detayı paylaşılacak şeylerde değil. " açıklamasında bulundu.

Sorulan sorudan rahatsız olan Yeşim Erbil "Yapılabilir böyle şeyler ben o konuya da girmek istemiyorum. Bu tedavinin bir sürecidir. Yoğun bakımda olan hastalara olan bir şeydir. Bunun gündeme getirilmesi doğru değil." dedi.

Sitene Ekle